Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021

29χρονη Γιάννα: "Ο άντρας μου με απατά και θέλω να χωρίσω. Όμως την επικαρπία του σπιτιού την...

...έχει η πεθερά μου" - Δείτε τη σημερινή αληθινή ιστορία

15 Οκτωβρίου 2020 14:11
29χρονη Γιάννα:
Από Σοφία Φυρογένη

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 29χρονης Γιάννας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "Ευτυχείτε" στο Open!

Η 29χρονη Γιάννα είναι παντρεμένη εδώ και 3 χρόνια και μένουν με τον άντρα της σε ένα διαμέρισμα που τους παραχώρησε η πεθερά της, κρατώντας όμως η ίδια η πεθερά την επικαρπία. Η Γιάννα έμαθε ότι ο άντρας της την απάτησε και θέλει να τον χωρίσει.

Η πεθερά της Γιάννας, που ήξερε για την ερωμένη του γιου της, προσπάθησε να αλλάξει γνώμη στη Γιάννα, χωρίς αποτέλεσμα. Το μόνο πρόβλημα της Γιάννας αυτή τη στιγμή είναι το σπίτι, που είναι γραμμένο και στους δύο αλλά η πεθερά της εξακολουθεί να έχει την επικαρπία.

Και μάλιστα, έχουν πάρει και δάνειο με τον άντρα της η Γιάννα για να ανακαινίσουν το σπίτι. Τώρα φοβάται ότι αν χωρίσει και της μείνει το σπίτι μπορεί ο άντρας της να σταματήσει να πληρώνει το δάνειο.

Δείτε το σημερινό επεισόδιο στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

Ελίνα, 18 ετών: «Χώρισα ξαφνικά το αγόρι μου γιατί…»

Η Ελίνα χώρισε με το αγόρι της επειδή σπουδάζουν σε διαφορετικές πόλεις και την πειράζει πολύ που εξακολουθεί να της κάνει επίθεση για την συμπεριφορά της μέσω μηνυμάτων.

Δείτε την ιστορία στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share