Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021

27χρονη Πόπη: "Έγινα φίλη με την κόρη του εραστή μου και έμαθα ότι δε θέλει εκείνος να χωρίσει"

Αληθινή ιστορία!

15 Οκτωβρίου 2020 14:02
27χρονη Πόπη:
Από Σοφία Φυρογένη

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 27χρονης Πόπης, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "Ευτυχείτε" στο Open!

Η Πόπη είναι 27 χρονών και σπουδάζει σε μία ιδιωτική σχολή. Εδώ και έναν χρόνο έχει σχέση με έναν καθηγητή της. Εκείνος είναι 47 ετών. Εκείνος έκανε το πρώτο βήμα και πλησίασε την Πόπη, όμως είναι παντρεμένος και έχει μία κόρη 24 χρονών.

Κάποια στιγμή του είπε η Πόπη ότι δε μπορεί να συνεχίσει από τη στιγμή που εκείνος δεν χωρίζει. Της είπε να κάνει υπομονή μέχρι να το ανακοινώσει στην κόρη του. Η Πόπη αποφάσισε να δράσει μόνη της και έστειλε αίτημα φιλίας στην κόρη του.

Βγήκαν για καφέ μαζί και έπιασαν σε ένα σημείο το θέμα «γονείς». Εκείνη είπε στην Πόπη πως τα πάνε μια χαρά οι γονείς της και πως είναι ακόμα φουλ ερωτευμένοι. Τώρα η Πόπη είναι πληγωμένη και θέλει να τον εκδικηθεί. Σκέφτεται να μιλήσει στην κόρη του για την σχέση της μαζί του.

Δείτε το σημερινό επεισόδιο στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

32χρονη Σοφία: "Η φίλη μου ζήτησε να φύγω από το σπίτι μου για να βρεθεί… με τον άνδρα μου"

Η Σοφία είναι παντρεμένη και είχε ανακαλύψει εδώ και καιρό ότι ο άντρας της την απατάει με μία συνάδελφό του. Τον συγχωρέσε παρόλα αυτά και είναι πάλι μαζί. Ωστόσο, ο σύζυγός της πιστεύει ότι εξακολουθεί να την απατά, τώρα, με την καλύτερή της φίλη την οποία φιλοξενεί στο σπίτι τους ύστερα από τον χωρισμό της. Η Σοφία δεν θέλει να χωρίσει με τον άντρα της και θέλει με κάποιον τρόπο να διώξει την φίλη της από το σπίτι.

Δείτε το σημερινό επεισόδιο στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share