Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020

Βίκυ, 25 ετών: "Είμαι σε μπερδεμένη κατάσταση με τον πρώην μου"

Αληθινή ιστορία

1 Οκτωβρίου 2020 16:48
Βίκυ, 25 ετών:
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 25χρονης Βίκυς, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η 25χρονη Βίκυ έχει μπει σε μια παρέα αγοριών και με τον έναν από αυτούς έχει κάνει κάτι ερωτικό. Όμως για εκείνη ενδιαφέρονται άλλα δύο παιδιά. Η Βίκυ δεν θέλει να μπλέξει την κατάσταση και επειδή είναι κολλημένη με τον πρώην της ζητά την βοήθεια των κοριτσιών.

Δείτε την ιστορία στο Athensmagazine.gr:

Άννα, 40 ετών: "Μετά το χωρισμό μου γνώρισα έναν 25χρονο και..."

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 40χρονης Άννας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η 40χρονη Άννα πριν 7 μήνες χώρισε μετά από 11 χρόνια σχέσης. Πριν δύο μήνες γνώρισε έναν άντρα 25 χρονών που άρχισε να τον βλέπει ερωτικά. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι η μεγάλη διαφορά ηλικίας που έχουν και δεν ξέρει τι να κάνει.

Δείτε την ιστορία στο Athensmagazine.gr:

Μαρίνα, 26 ετών: " Έχω σχέση με αλλά με πολιορκεί ο πρώην μου"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 26χρονης Μαρίνας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η 26χρονη Μσρίνα πριν οκτώ χρόνια γνώρισε ένα αγόρι, τα έφτιαξαν και τέσσερα χρόνια μετά χώρισαν, αλλά δεν έχασαν την επικοινωνία τους. Πλέον εκείνη είναι σε σχέση 1,5 χρόνο, αλλά τώρα εμφανίστηκε ο πρώην της και της ζητά να επιστρέψει σε εκείνον.

Δείτε την ιστορία στο Athensmagazine.gr:

 

Έρωτας και Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share