Κυριακή, 01 Νοεμβρίου 2020

66χρονος Γιώργος: «Έχω δεσμό με τρεις γυναίκες και δεν ξέρω ποια να διαλέξω» (Video)

Αληθινή ιστορία

1 Οκτωβρίου 2020 16:22
66χρονος Γιώργος: «Έχω δεσμό με τρεις γυναίκες και δεν ξέρω ποια να διαλέξω» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία του 66χρονου Γιώργου, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Ο 66χρονος Γιώργος έχει δεσμό με τρεις γυναίκες. Η μία είναι 38 ετών και είναι νοικοκυρά, η δεύτερη είναι 50 ετών και είναι πολύ ερωτευμένη μαζί του και η τρίτη είναι 62 και έχει πολλά χρήματα. Το πρόβλημα του Γιώργου είναι ότι δεν ξέρει ποια να διαλέξει.

Μαρίνα, 26 ετών: " Έχω σχέση με αλλά με πολιορκεί ο πρώην μου"

Η 26χρονη Μαρίνα πριν οκτώ χρόνια γνώρισε ένα αγόρι, τα έφτιαξαν και τέσσερα χρόνια μετά χώρισαν, αλλά δεν έχασαν την επικοινωνία τους. Πλέον εκείνη είναι σε σχέση 1,5 χρόνο, αλλά τώρα εμφανίστηκε ο πρώην της και της ζητά να επιστρέψει σε εκείνον.

Δείτε την ιστορία στο Athensmagazine.gr:

Νίκη, 43 ετών: "Μένω σε μια σχέση λόγω ηλικίας και..."

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 43χρονης Νίκης, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η 43χρονη Νίκη είχε μια μακροχρόνια σχέση μέχρι τα 40 της και χώρισε. Τα επόμενα χρόνια δεν βρήκε κάποιον, αλλά επειδή θέλει να κάνει παιδί, έχει γνωρίσει έναν άντρα, ωστόσο ερωτικά δεν τα πηγαίνουν καλά. Ο προβληματισμός της είναι πως προκειμένου να κάνει παιδί, σκέφτεται να συμβιβαστεί καθώς είναι ήδη 43 χρονών.

Δείτε την ιστορία στο Athensmagazine.gr:

 

Έρωτας και Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share