Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020

Μαρίνα, 26 ετών: " Έχω σχέση με αλλά με πολιορκεί ο πρώην μου"

Αληθινή ιστορία!

1 Οκτωβρίου 2020 15:57
Μαρίνα, 26 ετών:
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 26χρονης Μαρίνας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η 26χρονη Μσρίνα πριν οκτώ χρόνια γνώρισε ένα αγόρι, τα έφτιαξαν και τέσσερα χρόνια μετά χώρισαν, αλλά δεν έχασαν την επικοινωνία τους. Πλέον εκείνη είναι σε σχέση 1,5 χρόνο, αλλά τώρα εμφανίστηκε ο πρώην της και της ζητά να επιστρέψει σε εκείνον.

Δείτε την ιστορία στο Athensmagazine.gr:

Νίκη, 43 ετών: "Μένω σε μια σχέση λόγω ηλικίας και..."

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 43χρονης Νίκης, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η 43χρονη Νίκη είχε μια μακροχρόνια σχέση μέχρι τα 40 της και χώρισε. Τα επόμενα χρόνια δεν βρήκε κάποιον, αλλά επειδή θέλει να κάνει παιδί, έχει γνωρίσει έναν άντρα, ωστόσο ερωτικά δεν τα πηγαίνουν καλά. Ο προβληματισμός της είναι πως προκειμένου να κάνει παιδί, σκέφτεται να συμβιβαστεί καθώς είναι ήδη 43 χρονών.

Δείτε την ιστορία στο Athensmagazine.gr:

Νίκος, 25 ετών: "Η φίλη μου έχει μια σχέση με έναν..."

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία του 25χρονου Νίκου, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η φίλη του 25χρονου Νίκου έχει ένα θέμα. Εκείνη είναι 22 χρονών και έχει κάνει σχέση με έναν 40χρονο. Έχουν τσακωθεί και μένει τώρα με τον Νίκο. Η σχέση της φίλης του Νίκου, της είχε μεταφέρει ότι δεν αξίζει τίποτα και ότι χωρίς εκείνον δεν θα καταφέρει τίποτα και εκείνη λυπάται να τον αφήσει.

Δείτε την ιστορία στο Athensmagazine.gr:

 

Έρωτας και Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share