Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Άννα, 23 ετών: "Ο σύντροφός μου με έχει..."

Αληθινή ιστορία!

30 Σεπτεμβρίου 2020 17:58
Άννα, 23 ετών:

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 23χρονης Άννας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η Άννα, 23 χρονών, έχει σχεδόν δυο χρόνια σχέση με το αγόρι της. Μένουν μαζί, αλλά έχει γίνει κάτι άσχημο. Αυτός κάνει επαναλαμβανόμενα λάθη, του τα έχει συγχωρήσει η Άννα και πλέον την έχει δεδομένη και δεν της δείχνει σεβασμό.

Δείτε την ιστορία στο Athensmagazine.gr:

Νίκη, 43 ετών: "Μένω σε μια σχέση λόγω ηλικίας και..."

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 43χρονης Νίκης, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η 43χρονη Νίκη είχε μια μακροχρόνια σχέση μέχρι τα 40 της και χώρισε. Τα επόμενα χρόνια δεν βρήκε κάποιον, αλλά επειδή θέλει να κάνει παιδί, έχει γνωρίσει έναν άντρα, ωστόσο ερωτικά δεν τα πηγαίνουν καλά. Ο προβληματισμός της είναι πως προκειμένου να κάνει παιδί, σκέφτεται να συμβιβαστεί καθώς είναι ήδη 43 χρονών.

Δείτε την ιστορία στο Athensmagazine.gr:

Νίκος, 25 ετών: "Η φίλη μου έχει μια σχέση με έναν..."

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία του 25χρονου Νίκου, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η φίλη του 25χρονου Νίκου έχει ένα θέμα. Εκείνη είναι 22 χρονών και έχει κάνει σχέση με έναν 40χρονο. Έχουν τσακωθεί και μένει τώρα με τον Νίκο. Η σχέση της φίλης του Νίκου, της είχε μεταφέρει ότι δεν αξίζει τίποτα και ότι χωρίς εκείνον δεν θα καταφέρει τίποτα και εκείνη λυπάται να τον αφήσει.

Δείτε την ιστορία στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share