Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

22χρονη Μαρία: «Με πολιορκεί ο 35χρονος παντρεμένος συνάδελφός μου» (Video)

Αληθινή ιστορία

29 Σεπτεμβρίου 2020 16:36
22χρονη Μαρία: «Με πολιορκεί ο 35χρονος παντρεμένος συνάδελφός μου» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 22χρονης Μαρίας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Ο εκπαιδευτής της Μαρίας στη νέα της δουλειά είναι ένας τριανταπεντάρης παντρεμένος ο οποίος την φλερτάρει. Η Μαρία έχει κάποιους ηθικούς φραγμούς για την συνέχιση του φλερτ αυτού καθώς δεν θέλει να γίνει το τρίτο πρόσωπο.

70χρονη Κατερίνα: «Ο 50χρονος γιος μου δεν έχει φέρει κοπέλα στο σπίτι και...» (Video)

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 70χρονης Κατερίνας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η Κατερίνα πήρε για να μοιραστεί ένα θέμα που αντιμετωπίζει με τον γιό της με τον οποίο συγκατοικούν. Ο 50χρονος γιος της δεν έχει φέρει κάποια κοπέλα στο σπίτι και δεν έχει παντρευτεί ακόμα και αυτό προβληματίζει την Κατερίνα.

25χρονη Δήμητρα: «Η προϊσταμενή μου κάνει ψυχολογικό πόλεμο - Με βάζει να...» (Video)

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 25χρονης Δήμητρας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η Δήμητρα 25 χρονών, δουλεύει σε μία γνωστή εταιρία με καλλυντικά. Εκεί όμως της κάνει ψυχολογικό πόλεμο η προϊστάμενή της. Της βάζει ανώμαλα ωράρια, την προσβάλλει μπροστά στους πελάτες, επιδεικνύει συνέχεια τα λάθη της Δήμητρας και άλλα πολλά τέτοια καψόνια.

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share