Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020

70χρονη Κατερίνα: «Ο 50χρονος γιος μου δεν έχει φέρει κοπέλα στο σπίτι και...» (Video)

Αληθινή ιστορία

29 Σεπτεμβρίου 2020 16:19
70χρονη Κατερίνα: «Ο 50χρονος γιος μου δεν έχει φέρει κοπέλα στο σπίτι και...» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 70χρονης Κατερίνας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η Κατερίνα πήρε για να μοιραστεί ένα θέμα που αντιμετωπίζει με τον γιό της με τον οποίο συγκατοικούν. Ο 50χρονος γιος της δεν έχει φέρει κάποια κοπέλα στο σπίτι και δεν έχει παντρευτεί ακόμα και αυτό προβληματίζει την Κατερίνα.

25χρονη Δήμητρα: «Η προϊσταμενή μου κάνει ψυχολογικό πόλεμο - Με βάζει να...» (Video)

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 25χρονης Δήμητρας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η Δήμητρα 25 χρονών, δουλεύει σε μία γνωστή εταιρία με καλλυντικά. Εκεί όμως της κάνει ψυχολογικό πόλεμο η προϊστάμενή της. Της βάζει ανώμαλα ωράρια, την προσβάλλει μπροστά στους πελάτες, επιδεικνύει συνέχεια τα λάθη της Δήμητρας και άλλα πολλά τέτοια καψόνια.

60χρονη Καίτη: «Θέλω να μπουγελώσω τις γειτόνισσες που με συκοφαντούν» (Video)

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 60χρονης Καίτης, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η Καίτη άνοιξε το παράθυρο του σπιτιού της και άκουσε τις γειτόνισσες να την κουτσομπολεύουν. Η μία από τις γειτόνισσες είναι και συγγενής της. Η Καίτη θέλει να τις μπουγελώσει επειδή την συκοφαντούν.

 

Έρωτας και Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share