Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

25χρονη Δήμητρα: «Η προϊσταμενή μου κάνει ψυχολογικό πόλεμο - Με βάζει να...» (Video)

Αληθινή ιστορία

29 Σεπτεμβρίου 2020 16:00
25χρονη Δήμητρα: «Η προϊσταμενή μου κάνει ψυχολογικό πόλεμο - Με βάζει να...» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 25χρονης Δήμητρας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η Δήμητρα 25 χρονών, δουλεύει σε μία γνωστή εταιρία με καλλυντικά. Εκεί όμως της κάνει ψυχολογικό πόλεμο η προϊστάμενή της. Της βάζει ανώμαλα ωράρια, την προσβάλλει μπροστά στους πελάτες, επιδεικνύει συνέχεια τα λάθη της Δήμητρας και άλλα πολλά τέτοια καψόνια.

60χρονη Καίτη: «Θέλω να μπουγελώσω τις γειτόνισσες που με συκοφαντούν» (Video)

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 60χρονης Καίτης, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η Καίτη άνοιξε το παράθυρο του σπιτιού της και άκουσε τις γειτόνισσες να την κουτσομπολεύουν. Η μία από τις γειτόνισσες είναι και συγγενής της. Η Καίτη θέλει να τις μπουγελώσει επειδή την συκοφαντούν.

25χρονος Λευτέρης: «Με «πολιορκεί» η θεία της κοπέλας μου - Μου παίρνει εσώρουχα» (Video)

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία του 25χρονου Λευτέρη, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

O 25χρονος Λευτέρης έχει σχέση εδώ και ενάμιση χρόνο με μια κοπέλα κι έχει γνωρίσει και τους γονείς, αλλά και άλλους συγγενείς της σε οικογενειακά δείπνα.

Ωστόσο μια θεία της κοπέλας του, γύρω στα 60, άρχισε να του κάνει κάποια… παράξενα δώρα, όπως εσώρουχα, ενώ βγήκαν μαζί και για καφέ, με τον Λευτέρη να αισθάνεται πως τον φλερτάρει.

Το ενδιαφέρον της θείας έχει αρχίσει να αρέσει στον Λευτέρη, ο οποίος δεν έχει πει τίποτα στην κοπέλα του και δεν ξέρει τι να κάνει.

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share