Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020

60χρονη Καίτη: «Θέλω να μπουγελώσω τις γειτόνισσες που με συκοφαντούν» (Video)

Αληθινή ιστορία

29 Σεπτεμβρίου 2020 15:45
60χρονη Καίτη: «Θέλω να μπουγελώσω τις γειτόνισσες που με συκοφαντούν» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 60χρονης Καίτης, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η Καίτη άνοιξε το παράθυρο του σπιτιού της και άκουσε τις γειτόνισσες να την κουτσομπολεύουν. Η μία από τις γειτόνισσες είναι και συγγενής της. Η Καίτη θέλει να τις μπουγελώσει επειδή την συκοφαντούν.

25χρονος Λευτέρης: «Με «πολιορκεί» η θεία της κοπέλας μου - Μου παίρνει εσώρουχα» (Video)

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία του 25χρονου Λευτέρη, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

O 25χρονος Λευτέρης έχει σχέση εδώ και ενάμιση χρόνο με μια κοπέλα κι έχει γνωρίσει και τους γονείς, αλλά και άλλους συγγενείς της σε οικογενειακά δείπνα.

Ωστόσο μια θεία της κοπέλας του, γύρω στα 60, άρχισε να του κάνει κάποια… παράξενα δώρα, όπως εσώρουχα, ενώ βγήκαν μαζί και για καφέ, με τον Λευτέρη να αισθάνεται πως τον φλερτάρει.

Το ενδιαφέρον της θείας έχει αρχίσει να αρέσει στον Λευτέρη, ο οποίος δεν έχει πει τίποτα στην κοπέλα του και δεν ξέρει τι να κάνει.

52χρονος Μάκης: "Μετά από 35 χρόνια γάμου δεν έχω αντοχές"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία του 52χρονου Μάκη, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Ο Μάκης αντιμετωπίζει πρόβλημα στον ερωτικό τομέα με την σύζυγο του. Οι δυο τους είναι 35 χρόνια μαζί και ενώ εκείνος θέλει να συνευρίσκεται ερωτικά μαζί της εκείνη σπάνια ενδίδει και όταν τελικά, μετά από μεγάλη πίεση, την πείθει του ζητάει μεγαλύτερη διάρκεια.

Δείτε την ιστορία στο Athensmagazine.gr:

 

Έρωτας και Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share