Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

25χρονος Λευτέρης: «Με «πολιορκεί» η θεία της κοπέλας μου - Μου παίρνει εσώρουχα» (Video)

Αληθινή ιστορία

29 Σεπτεμβρίου 2020 15:40
25χρονος Λευτέρης: «Με «πολιορκεί» η θεία της κοπέλας μου - Μου παίρνει εσώρουχα» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία του 25χρονου Λευτέρη, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

O 25χρονος Λευτέρης έχει σχέση εδώ και ενάμιση χρόνο με μια κοπέλα κι έχει γνωρίσει και τους γονείς, αλλά και άλλους συγγενείς της σε οικογενειακά δείπνα.

Ωστόσο μια θεία της κοπέλας του, γύρω στα 60, άρχισε να του κάνει κάποια… παράξενα δώρα, όπως εσώρουχα, ενώ βγήκαν μαζί και για καφέ, με τον Λευτέρη να αισθάνεται πως τον φλερτάρει.

Το ενδιαφέρον της θείας έχει αρχίσει να αρέσει στον Λευτέρη, ο οποίος δεν έχει πει τίποτα στην κοπέλα του και δεν ξέρει τι να κάνει.

52χρονος Μάκης: "Μετά από 35 χρόνια γάμου δεν έχω αντοχές"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία του 52χρονου Μάκη, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Ο Μάκης αντιμετωπίζει πρόβλημα στον ερωτικό τομέα με την σύζυγο του. Οι δυο τους είναι 35 χρόνια μαζί και ενώ εκείνος θέλει να συνευρίσκεται ερωτικά μαζί της εκείνη σπάνια ενδίδει και όταν τελικά, μετά από μεγάλη πίεση, την πείθει του ζητάει μεγαλύτερη διάρκεια.

Δείτε την ιστορία στο Athensmagazine.gr:

Άννα, 24 ετών: "Δεν θέλω να επιστρέψω στον πρώην μου ο οποίος..."

Η Άννα είχε σχέση εξ αποστάσεως και ξεκίνησαν τα προβλήματα λόγω της απόστασης και για αυτό χώρισε. Αυτός κάνει προσπάθεια να τα ξαναβρούν αλλά η Άννα δεν είναι βέβαιη ότι θέλει να ξαναγυρίσει σε αυτή την σχέση.

Δείτε την ιστορία στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share