Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Άννα, 24 ετών: "Δεν θέλω να επιστρέψω στον πρώην μου ο οποίος..."

Αληθινή ιστορία!

25 Σεπτεμβρίου 2020 17:04
Άννα, 24 ετών:

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 24χρονης Άννας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η Άννα είχε σχέση εξ αποστάσεως και ξεκίνησαν τα προβλήματα λόγω της απόστασης και για αυτό χώρισε. Αυτός κάνει προσπάθεια να τα ξαναβρούν αλλά η Άννα δεν είναι βέβαιη ότι θέλει να ξαναγυρίσει σε αυτή την σχέση.

Δείτε την ιστορία στο Athensmagazine.gr:

Αννίτα, 38 ετών: "Η μητέρα και η πεθερά μου δεν δέχονται να μου κρατήσουν τα παιδιά"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 38χρονης Αννίτας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η Αννίτα, 38 ετών, ήταν άνεργη για πολλά χρόνια και τώρα ξεκινάει δουλειά σε μία εβδομάδα. Η πεθερά της και η μητέρα της δεν δέχονται να της κρατήσουν τα παιδιά, κυρίως το μικρό γιατί είναι ζωηρό και τώρα πρέπει να επιστρέψει στη δουλειά και δεν ξέρει τι να κάνει.

Δείτε την ιστορία στο Athensmagazine.gr:

49χρονη Αναστασία: «Θέλω σοβαρή σχέση και όλοι αποσκοπούν στην ερωτική επαφή»

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 49χρονης Αναστασίας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η 49χρονη Αναστασία είναι χωρισμένη 8 χρόνια με δυο παιδιά και προσπαθεί να κάνει σχέση. Όλοι όμως αποσκοπούν στην ερωτική επαφή, ενώ εκείνη θέλει σοβαρή σχέση. Έκανε 5 σχέσεις με την μεγαλύτερη από αυτές να κρατά 1,5 χρόνο, αλλά διαλύθηκε και λόγω απόστασης. Θα ήθελε να ξαναπαντρευτεί και δεν θέλει να μείνει μόνη.

Δείτε την ιστορία στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share