Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020

Μελίνα, 23 ετών: "Θέλω να χωρίσω για να επιστρέψω στον πρώην μου"

Αληθινή ιστορία!

25 Σεπτεμβρίου 2020 16:39
Μελίνα, 23 ετών:
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 23χρονης Μελίνας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η Μελίνα θέλει να χωρίσει και να επιστρέψει ξανά στον πρώην της. Το θέμα της είναι ότι ο νυν της κάνει συναισθηματικό εκβιασμό καθώς το υποψιάζεται ότι θέλει να φύγει από την σχέση τους.

Δείτε την ιστορία στο Athensmagazine.gr:

49χρονη Αναστασία: «Θέλω σοβαρή σχέση και όλοι αποσκοπούν στην ερωτική επαφή»

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 49χρονης Αναστασίας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η 49χρονη Αναστασία είναι χωρισμένη 8 χρόνια με δυο παιδιά και προσπαθεί να κάνει σχέση. Όλοι όμως αποσκοπούν στην ερωτική επαφή, ενώ εκείνη θέλει σοβαρή σχέση. Έκανε 5 σχέσεις με την μεγαλύτερη από αυτές να κρατά 1,5 χρόνο, αλλά διαλύθηκε και λόγω απόστασης. Θα ήθελε να ξαναπαντρευτεί και δεν θέλει να μείνει μόνη.

Δείτε την ιστορία στο Athensmagazine.gr:

Δάφνη, 24 ετών: «Είχα μια σχέση για 2 χρόνια και 4 μήνες μετά τον χωρισμό…»

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 24χρονης Δάφνης, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η 24χρονη Δάφνη είχε μια σχέση από τα 20 έως τα 22 της και χώρισαν πριν δύο χρόνια. Μετά το χωρισμό τους διατηρούσαν επικοινωνία, αλλά τους τελευταίους 4 μήνες εκείνος άρχισε να την διεκδικεί. Στην αρχή δεν ήταν σίγουρη για αυτό, αλλά αποφάσισε να το ζήσει. Τελικά όμως το πρώην αγόρι της αποφάσισε ότι δεν μπορεί αυτό να γίνει λόγω απόστασης.

Δείτε την ιστορία στο Athensmagazine.gr:

 

Έρωτας και Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share