Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020

19χρονος Παύλος: «Η κοπελιά που κάναμε κάτι πριν καιρό, θέλει τώρα να ξαναβρεθούμε» (Video)

Αληθινή ιστορία!

23 Σεπτεμβρίου 2020 16:25
19χρονος Παύλος: «Η κοπελιά που κάναμε κάτι πριν καιρό, θέλει τώρα να ξαναβρεθούμε» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία του 19χρονου Παύλου, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Ο 19χρονος Παύλος έχει ένα θεματάκι. Είχε γνωριστεί με μία κοπέλα πριν 2 χρόνια στο σχολείο και άρχισε να της την πέφτει στα social media. Την πρώτη φορά του έριξε άκυρο, ξαναπροσπαθεί μετά από λίγο καιρό ο Παύλος. Βγήκαν, φιλήθηκαν, προχώρησε το πράγμα.

Σε κάποια στιγμή η κοπέλα αυτή έβαλε φρένο γιατί είχε κάποια προσωπικά προβλήματα. Μετά από καιρό του στέλνει εκείνη ότι χαθήκανε και θέλει να ξαναβρεθούνε. Ο Παύλος δεν ξέρει αν πρέπει να συνεχίσει το φλερτ με αυτήν ή να της ρίξει άκυρο όπως έκανε κι εκείνη αρχικά.

28χρονη Ιωάννα: «Σκέφτομαι να γυρίσω στον πρώην μου, που είναι κολλημένος με την... πρώην του» (Video)

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 28χρονης Ιωάννας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η Ιωάννα είναι 28 χρονών και έχει ένα πρόβλημα σχέσης. Τα τελευταία 2 χρόνια είχε μία αρκετά περίπλοκη σχέση, on and off. Αυτός ήταν σαν να έπαιρνε την δόση του και μετά να μην ήθελα άλλο. Εκείνος της ανέφερε ότι ονειρεύεται την πρώην του.

Όταν η Ιωάννα τον ρώτησε αν είναι ακόμα ερωτευμένος με την πρώην του, εκείνος δεν μίλησε. Μετά από δύο χρόνια σχέσης, είπε στην Δήμητρα ότι δεν ήταν, δεν είναι και δεν θα είναι ποτέ ερωτευμένος μαζί της γιατί ήταν ακόμα ερωτευμένος με την πρώην του, με την οποία έχει χωρίσει εδώ και 6 χρόνια. Επειδή έχουν κοινά ζευγάρια σαν φίλους, θέλει η Ιωάννα να τους βάλει να του μιλήσουνε μήπως γυρίσει πάλι πίσω.

Μαρία, 24 ετών: «Να δώσω δεύτερη ευκαιρία στον πρώην μου;»

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 24χρονης Μαρίας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η 24χρονη Μαρία είχε σχέση 5 μήνες, χώρισε και πέτυχε τον πρώην της πρόσφατα τυχαία στον δρόμο. Από τότε εκείνος της έχει μιλήσει 2-3 φορές και θέλει να βγούνε και σκέφτεται η Μαρία αν πρέπει να του δώσει άλλη μία ευκαιρία ή όχι.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Έρωτας και Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share