Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020

28χρονη Μίνα: «Έχω τοξικούς ανθρώπους στη δουλειά που με αποθαρρύνουν»

Αληθινή ιστορία!

22 Σεπτεμβρίου 2020 16:57
28χρονη Μίνα: «Έχω τοξικούς ανθρώπους στη δουλειά που με αποθαρρύνουν»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 28χρονης Μίνας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η 28χρονη Μίνα βρήκε καινούρια δουλειά και με το που πήγε διαπίστωσε ότι δεν την αποδέχονται οι συνεργάτες της. Μάλιστα της είπαν πως ό,τι και αν συμβεί να μην απευθυνθεί στον προϊστάμενο, ενώ την αποθάρρυναν, αλλά και τις έδειχναν λάθος πράγματα για να την κατηγορούν και να την εκθέτουν.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Δήμητρα, 37 ετών: «Η χρόνια κολλητή μου εξαφανίστηκε όταν…»

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 37χρονης Δήμητρας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η Δήμητρα είναι 37 χρονών και από το δημοτικό είχε μία κολλητή φίλη. Όταν μεγαλώσανε, συνεχίσανε και κάνανε παρέα. Λέγανε όταν παντρευτεί η μία από τις δύο πρώτη, να γίνει κουμπάρα η άλλη. Όταν όμως έγινε πρόταση γάμου στην Δήμητρα, η κολλητή της εξαφανίστηκε. Βρεθήκανε μετά από ενάμιση μήνα. Σε αυτήν την συνάντηση, είπε η Δήμητρα ότι ενοχλήθηκε από το γεγονός που πήρε τόσο πολύ να βρεθούνε, παρόλα αυτά της έκανε την πρόταση να γίνει κουμπάρα. Η κολλητή της όμως δεν μοιράστηκε την χαρά της Δήμητρας. Η Δήμητρα ρώτησε αν έγινε κάτι, αν υπήρξε κάποιο πρόβλημα, αλλά εκείνη δεν είπε ότι υπήρχε κάτι. Παρόλο που τελικά της είπε της Δήμητρας ότι θα γίνει κουμπάρα, εξαφανίστηκε εντελώς.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Έρωτας και Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share