Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Δήμητρα, 37 ετών: «Η χρόνια κολλητή μου εξαφανίστηκε όταν…»

Αληθινή ιστορία!

22 Σεπτεμβρίου 2020 16:19
Δήμητρα, 37 ετών: «Η χρόνια κολλητή μου εξαφανίστηκε όταν…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 37χρονης Δήμητρας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η Δήμητρα είναι 37 χρονών και από το δημοτικό είχε μία κολλητή φίλη. Όταν μεγαλώσανε, συνεχίσανε και κάνανε παρέα. Λέγανε όταν παντρευτεί η μία από τις δύο πρώτη, να γίνει κουμπάρα η άλλη. Όταν όμως έγινε πρόταση γάμου στην Δήμητρα, η κολλητή της εξαφανίστηκε. Βρεθήκανε μετά από ενάμιση μήνα. Σε αυτήν την συνάντηση, είπε η Δήμητρα ότι ενοχλήθηκε από το γεγονός που πήρε τόσο πολύ να βρεθούνε, παρόλα αυτά της έκανε την πρόταση να γίνει κουμπάρα. Η κολλητή της όμως δεν μοιράστηκε την χαρά της Δήμητρας. Η Δήμητρα ρώτησε αν έγινε κάτι, αν υπήρξε κάποιο πρόβλημα, αλλά εκείνη δεν είπε ότι υπήρχε κάτι. Παρόλο που τελικά της είπε της Δήμητρας ότι θα γίνει κουμπάρα, εξαφανίστηκε εντελώς.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

21χρονη Φαίδρα: Ο σύντροφός μου με πιέζει να ολοκληρώσουμε (Video)

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 21χρονης Φαίδρας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η 21χρονη Φαίδρα έχει 8 μήνες σχέση με το αγόρι της και εκείνος την πιέζει να ολοκληρώσουν, αλλά όσες φορές της το λέει η Φαίδρα του απαντά αρνητικά. Μάλιστα όταν συμβαίνει αυτό εκείνος εξαφανίζεται για 2 μέρες και εκείνη αναγκάζεται να στέλνει μηνύματα και να τον παρακαλάει.

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share