Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

21χρονη Φαίδρα: Ο σύντροφός μου με πιέζει να ολοκληρώσουμε (Video)

Αληθινή ιστορία!

22 Σεπτεμβρίου 2020 16:12
21χρονη Φαίδρα: Ο σύντροφός μου με πιέζει να ολοκληρώσουμε (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 21χρονης Φαίδρας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η 21χρονη Φαίδρα έχει 8 μήνες σχέση με το αγόρι της και εκείνος την πιέζει να ολοκληρώσουν, αλλά όσες φορές της το λέει η Φαίδρα του απαντά αρνητικά. Μάλιστα όταν συμβαίνει αυτό εκείνος εξαφανίζεται για 2 μέρες και εκείνη αναγκάζεται να στέλνει μηνύματα και να τον παρακαλάει.

27χρονη Αθηνά: Ανακάλυψα ότι το αγόρι μου έχει διαφορετικές προτιμήσεις (Video)

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 27χρονης Αθηνάς, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η 27χρονη Αθηνά είχε σχέση πάρα πολύ καιρό και ανακάλυψε ότι το αγόρι της είχε διαφορετικές προτιμήσεις. Μάλιστα ήταν η τρίτη φορά που της συνέβαινε κάτι τέτοιο και πλέον έχει δυσπιστία προς τους άντρες. Τώρα την πλησίασε ένα παιδί, το οποίο όμως έχει κοινά χαρακτηριστικά με το πρώην αγόρι της.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Πηνελόπη, 26 ετών: "Όταν του έδειξα τα συναισθήματά μου..."

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 26χρονης Πηνελόπης, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Πριν 8 μήνες η 26χρονη Πηνελόπη γνώρισε ένα αγόρι και τα έφτιαξαν εξ’ αποστάσεως. Αυτός της έδειχνε πόσο ερωτευμένος ήταν μαζί της, όμως εκείνη είχε δεύτερες σκέψεις και σκεφτόταν την απόσταση. Όταν όμως εκείνη άρχισε να αφήνει αυτές τις σκέψεις στην άκρη και να του δείχνει πώς νιώθει, αυτός άλλαξε τη συμπεριφορά του. Η Πηνελόπη τον θέλει πάρα πολύ, αλλά αυτός της έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν τρέφει τόσα συναισθήματα για εκείνη όσο στην αρχή.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Βανέσα, 22 ετών: Με τη νέα μου σχέση περνάμε πολύ καλά μαζί αλλά..."

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 22χρονης Βανέσας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η Βανέσα πριν αρκετό καιρό ήταν σε μια σχέση η οποία έκανε τον κύκλο της και χώρισαν. Με το άτομο αυτό πέρασαν πάρα πολλά μαζί και για εκείνη πλέον είναι σημείο αναφοράς για τις επόμενες σχέσεις της. Με τον τωρινό της σύντροφο περνάνε πολύ καλά όμως δεν της δείχνει το ενδιαφέρον που εκείνη θα ήθελε.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share