Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Νικολέττα, 19 ετών: "Στις διακοπές γνώρισα έναν Ιταλό και τώρα θέλει..."

Αληθινή ιστορία!

17 Σεπτεμβρίου 2020 16:52
Νικολέττα, 19 ετών:

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 19χρονης Νικολέττας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η Νικολέττα γνώρισε στις διακοπές της έναν Ιταλό και ενώ πίστευε ότι η σχέση τους θα είναι παροδική εκείνος της εκμυστηρεύτηκε πως θέλει να συνεχίσουν μαζί πάρα την μεγάλη απόσταση που τους χωρίζει.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Ειρήνη, 20 ετών: «Μετά τη σχέση μου έκανα κάτι με διάφορα αγόρια, αλλά...»

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 20χρονης Ειρήνης, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η 20χρονη Ειρήνη είχε μια 7μηνη σχέση πριν δύο χρόνια και ήταν πολύ ερωτευμένη, αλλά χώρισαν. Έκτοτε, κάνει κάτι με διάφορα αγόρια, όμως βαρέθηκε τα περιστασιακά και θέλει μια τρυφερότητα στη σχέση. Επίσης, η εκπομπή έκανε έρευνα για το ποιες είναι οι φαντασιώσεις που κυριαρχούν στο μυαλό του άντρα.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

46χρονη Βενετία: «Ο σύντροφος μου είναι φοβερός τεχνίτης νυχιών αλλά...»

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 46χρονης Ειρήνης, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η Βενετία πριν 6 χρόνια γνώρισε τον σύντροφο της. Μετά από ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας του απαγόρευσαν να σηκώνει μεγάλα βάρη και έτσι αποφάσισε να γίνει τεχνίτης νυχιών. Το ινστιτούτο αισθητικής στο οποίο δούλευε έκλεισε και από τότε δεν μπορεί να βρει δουλειά στο αντικείμενο αυτό γιατί είναι άντρας.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share