Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020

Στέλλα, 36 ετών: "Θα γνωρίσω στη μάνα μου την ερωμένη του άνδρα μου, σαν… φίλη μου"

Αληθινή ιστορία!

17 Σεπτεμβρίου 2020 13:37
Στέλλα, 36 ετών:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 36χρονης Στέλλας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "Ευτυχείτε" στο Open!

Η Στέλλα είναι παντρεμένη αλλά ο σύζυγός της έχει ερωμένη. Στην προσπάθειά του να καλύψει τις ατασθαλίες του προσπαθεί να βγάλει τρελή την Στέλλα. Το τελευταίο διάστημα έχει νοικιάσει στην ερωμένη του ένα διαμέρισμα στο οποίο ξενοκοιμάται αρκετά συχνά. Δεν θέλει να δώσει δικαιώματα στη μητέρα της η οποία πρόκειται να την επισκεφτεί και για αυτό θα προσπαθήσει να διαφυλάξει το γάμο της και την ποιότητα της σχέσης με τον άντρα της, παρουσιάζοντας την ερωμένη του συζύγου της ως φίλη της για να μην υποψιαστεί τίποτα.

Δείτε το σημερινό επεισόδιο παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

34χρονη Βάσια: "Έχω παιδί με παντρεμένο και το έκανα φίλο με τον γιο του"

Η Βάσια είχε σχέση με έναν παντρεμένο άντρα και κάποια στιγμή έμεινε έγκυος. Όταν του το ανακοίνωσε, της απάντησε πως δεν θέλει να χαλάσει τον γάμο του και για να μην το αναγνωρίσει της πρότεινε να κάνουν μια συμφωνία. Εκείνη δέχτηκε και για αντάλλαγμα της έδωσε ένα αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό και μια γκαρσονιέρα. Κάποια στιγμή τα χρήματα τέλειωσαν και έτσι προσπάθησε να τον ξαναπροσεγγίσει ώστε να την βοηθήσει οικονομικά. Επειδή εκείνος δεν δεχόταν να της μιλήσει αποφάσισε να φέρει σε επαφή τον γιο της με το παιδί του, έτσι ώστε να τον φέρει σε δύσκολη θέση και να ενδώσει.

Δείτε το σημερινό επεισόδιο παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

 

Έρωτας και Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share