Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

39χρονη Αλέκα: "Θα μιλήσω στο παιδί του εραστή μου, για τη σχέση μου με τον πατέρα του"

Αληθινή ιστορία!

14 Σεπτεμβρίου 2020 13:23
39χρονη Αλέκα:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 39χρονης Αλέκας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "Ευτυχείτε" στο Open!

Η 39χρονη Αλέκα εδώ και δύο χρόνια έχει γνωρίσει έναν άντρα. Πάνω στον ένα μήνα της σχέσης τους της εξομολογήθηκε πως είναι παντρεμένος πράγμα που δεν της άρεσε καθόλου και έτσι τον χώρισε. Εκείνος όμως επειδή δεν ήθελε να την χάσει συνέχισε να την διεκδικεί. Τελικά η Αλέκα ενέδωσε, τα ξαναβρήκαν και του έδωσε περιθώριο 6 μηνών ώστε να αποφασίσει με ποια από τις δύο θέλει να είναι.

Δείτε το σημερινό επεισόδιο παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

22χρονη Βάσω: «Από τότε που η φίλη μου έκανε σχέση...»

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 22χρονης Βάσως, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η Βάσω αντιμετωπίζει πρόβλημα με την συμπεριφορά της φίλης της η οποία έχει αλλάξει από την στιγμή που έκανε σχέση με ένα αγόρι.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Ελένη, 24 ετών: «Η σχέση της αδερφής μου με το αγόρι της, φέρνει συνεχώς σε ρήξη τη δική μας»

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 24χρονης Ελένης, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η Ελένη έχει ένα θέμα με την αδερφή της καθώς αυτή έχει μια σχέση η οποία δημιουργεί πρόβλημα τόσο στην ίδια όσο και στην σχέση της με την αδερφή της.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share