Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Καλλιόπη, 50 ετών: «Η κόρη μου θέλει να ακολουθήσει το αγόρι της»

Αληθινή ιστορία!

10 Σεπτεμβρίου 2020 18:08
Καλλιόπη, 50 ετών: «Η κόρη μου θέλει να ακολουθήσει το αγόρι της»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 50χρονης Καλλιόπης, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η 22χρονη κόρη της Καλλιόπης έχει σχέση δύο χρόνια. Το αγόρι της όμως βρήκε μόνιμη δουλειά σε άλλη πόλη και θέλει να τον ακολουθεί, αφήνοντας τη δουλειά της. Η Καλλιόπη προβληματίζεται που η κόρη της θα αφήσει τη ζωή της για να πάει σε άγνωστο μέρος.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Ευρυδίκη, 25 ετών: "Θέλω να δημιουργήσω οικογένεια αλλά..."

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 25χρονης Ευρυδίκης, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η 25χρονη Ευρυδίκη είχε τρία χρόνια σχέση εξ αποστάσεως, όμως για εκείνη είχε τελειώσει στον 1,5 χρόνο, γιατί τον επόμενο καιρό είχε προβλήματα το αγόρι της και ήταν κοντά του περισσότερο ως φίλη. Τώρα θέλει να βρει κάποιον άλλον σύντροφο, αλλά αφενός δεν βρίσκει αυτό που ψάχνει και αφετέρου οι φίλοι της την παροτρύνουν να μείνει μόνη της γιατί βρήκε από μια μεγάλη σχέση. Η Ευρυδίκη προβληματίζεται λοιπόν, γιατί από τη μία όταν σκέφτεται ότι είναι σε σχέση νιώθει να πνίγεται, αλλά και από την άλλη θέλει να δημιουργήσει οικογένεια σε μικρή ηλικία.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share