Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020

Ευρυδίκη, 25 ετών: "Θέλω να δημιουργήσω οικογένεια αλλά..."

Αληθινή ιστορία!

10 Σεπτεμβρίου 2020 16:56
Ευρυδίκη, 25 ετών:
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 25χρονης Ευρυδίκης, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η 25χρονη Ευρυδίκη είχε τρία χρόνια σχέση εξ αποστάσεως, όμως για εκείνη είχε τελειώσει στον 1,5 χρόνο, γιατί τον επόμενο καιρό είχε προβλήματα το αγόρι της και ήταν κοντά του περισσότερο ως φίλη. Τώρα θέλει να βρει κάποιον άλλον σύντροφο, αλλά αφενός δεν βρίσκει αυτό που ψάχνει και αφετέρου οι φίλοι της την παροτρύνουν να μείνει μόνη της γιατί βρήκε από μια μεγάλη σχέση. Η Ευρυδίκη προβληματίζεται λοιπόν, γιατί από τη μία όταν σκέφτεται ότι είναι σε σχέση νιώθει να πνίγεται, αλλά και από την άλλη θέλει να δημιουργήσει οικογένεια σε μικρή ηλικία.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Θάλεια, 22 ετών: "Τα έφτιαξα με τον κολλητό της κοπέλας που αντιπαθώ για να..."

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 22χρονης Θάλειας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η Θάλεια είχε κάνει παράνομη ερωτική σχέση με έναν γνωστό της επειδή τα έχει με μια κοπέλα που αντιπαθεί. Επειδή απομακρυνθήκανε με αυτόν, τα έφτιαξε με τον κολλητό της κοπέλας του για να τον κάνει να ζηλέψει.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Έρωτας και Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share