Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Αλεξάνδρα, 21 ετών: "Ο φίλος μου ήθελε να αεριστεί και τελικά..."

Αληθινή ιστορία!

10 Σεπτεμβρίου 2020 15:42
Αλεξάνδρα, 21 ετών:

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 21χρονης Αλεξάνδρας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η 21χρονη Αλεξάνδρα βρίσκεται ερωτικά με ένα αγόρι σε ένα μικρό νησί στο οποίο δουλεύει σεζόν. Μια μέρα όταν συναντήθηκαν, αυτός ήθελε να αεριστεί πριν την ερωτική πράξη, κάτι που έκανε τελικά επί 10 λεπτά και μάλιστα γελώντας επιδεικτικά. Πλέον όταν τον βλέπει η Αλεξάνδρα αηδιάζει και βρίσκεται σε δίλημμα, να συνεχίσει με αυτόν ή να ασχοληθεί με έναν 29χρονο που έχει σχέση, αλλά την θέλει.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Κατερίνα, 33 ετών: "Ο άντρας μου παρακολουθεί ερωτικά βίντεο και..."

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 33χρονης Κατερίνας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η 33χρονη Κατερίνα είναι παντρεμένη έξι χρόνια και είδε στο κινητό του άντρα της πως εκείνος παρακολουθεί βίντεο ερωτικού περιεχομένου με αποτέλεσμα αυτό να την ενοχλεί λίγο.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Λευτέρης, 30 ετών: "Η κολλητή μου δεν μπορεί να χωρίσει λόγω..."

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία του 30χρονου Λευτέρη, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Ο Λευτέρης είχε τις επιφυλάξεις του από την αρχή της εντεκάχρονης σχέσης της κολλητής του, εντοπίζοντας κάτι περίεργο στην συμπεριφορά του αγοριού της. Τα προβλήματα επικοινωνίας, έχουν έρθει στην επιφάνεια και ενώ η κοπέλα του έχει αναφέρει ότι θέλει να χωρίσουν, αυτός αντιδρά υπερβολικά κάθε φορά που ακούει κάτι σχετικό και της ασκεί ένα είδος ψυχολογικής βίας, ενώ δεν την αφήνει από τα μάτια του, γιατί φοβάται ότι θα τον αφήσει.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share