Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

35χρονος Ηρακλής: «Θέλω να παίζουμε ρόλους στο σ@ξ και η κοπέλα μου...» (Video)

Αληθινή ιστορία

9 Σεπτεμβρίου 2020 16:41
35χρονος Ηρακλής: «Θέλω να παίζουμε ρόλους στο σ@ξ και η κοπέλα μου...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία του 35χρονου Ηρακλή, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Ο 35χρονος Ηρακλής είναι οκτώ μήνες με τη σύντροφό του και είναι ερωτευμένοι. Το ζήτημά του είναι πως έχει φαντασιώσεις και θέλει να παίζουν διάφορους ρόλους στο σεξ, όμως η κοπέλα του δεν θέλει με τίποτα.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Λευτέρης, 30 ετών: "Η κολλητή μου δεν μπορεί να χωρίσει λόγω..."

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία του 30χρονου Λευτέρη, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Ο Λευτέρης είχε τις επιφυλάξεις του από την αρχή της εντεκάχρονης σχέσης της κολλητής του, εντοπίζοντας κάτι περίεργο στην συμπεριφορά του αγοριού της. Τα προβλήματα επικοινωνίας, έχουν έρθει στην επιφάνεια και ενώ η κοπέλα του έχει αναφέρει ότι θέλει να χωρίσουν, αυτός αντιδρά υπερβολικά κάθε φορά που ακούει κάτι σχετικό και της ασκεί ένα είδος ψυχολογικής βίας, ενώ δεν την αφήνει από τα μάτια του, γιατί φοβάται ότι θα τον αφήσει.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Γιώργος, 20 ετών: "Ενθάρρυνα τη φίλη μου για μια σχέση, αλλά..."

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία του 20χρονου Γιώργου, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Ο 20χρονος Γιώργος παρότρυνε τη συνομήλικη φίλη του να κάνει σχέση με έναν 40χρονο πιλότο ο οποίος έχει χρήματα και όντως τα έφτιαξαν. Όμως πλέον η φίλη του είναι ερωτευμένη μαζί και το βλέπει σοβαρά, αλλά ο Γιώργος θέλει να της πει με έναν ωραίο τρόπο να το σταματήσει και να απομακρυνθεί από αυτόν.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share