Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

20χρονη Μαρία: Το απίστευτο σενάριο της για να είναι με το αγόρι της

Τι σκέφτεται;

1 Σεπτεμβρίου 2020 21:35
20χρονη Μαρία: Το απίστευτο σενάριο της για να είναι με το αγόρι της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 20χρονης Μαρίας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Οι γονείς της 20χρονης Μαρίας δεν θέλουν να έχει σχέση γιατί πιστεύουν πως είναι μικρή. Όταν έμαθαν πως τα έφτιαξε με ένα παιδί έγιναν έξαλλοι και της είπαν ότι θα τη διώξουν από το σπίτι. Έτσι, η Μαρία τους είπε ότι χώρισαν, γεγονός που δεν ισχύει. Για να βγαίνει όμως με το αγόρι της, η Μαρία έλεγε στους γονείς της ότι βγαίνει με τη φίλη της, με αποτέλεσμα εκείνοι να νομίζουν πως τη βλέπει ερωτικά η φίλη της. Τώρα η Μαρία σκέφτηκε να πει όντως ότι τα έχει με την κολλητή της και ύστερα να τους πει ότι χώρισαν και τα ξαναβρήκε με τον πρώην της.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Μαρία,22 ετών: Το αγόρι μου απομακρύνθηκε όταν έμαθε ότι έχω κάνει κάτι με φίλο του

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 22χρονης Μαρίας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η 22χρονη Μαρία γνώρισε ένα παιδί και έκαναν κάτι, όμως διαπίστωσε πως η Μαρία έχει κάνει κάτι και με έναν φίλο του. Αυτός δεν θέλει να το μάθει ο φίλος του γιατί θα θυμώσει και έτσι απομακρύνθηκε. Πλέον η Μαρία δεν ξέρει τι να κάνει γιατί ενδιαφέρεται για εκείνον.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share