Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Λίζα, 28 ετών: "Είδα στον δρόμο την κολλητή μου χεράκι χεράκι με τον πρώην μου"

Αληθινή ιστορία

31 Αυγούστου 2020 17:35
Λίζα, 28 ετών:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 28χρονης Λίζας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η Λίζα χώρισε με τον φίλος της μετά από έναν χρόνο σχέσης και ξαφνικά τον είδε με την κολλητή της στον δρόμο να περπατάνε χεράκι χεράκι.
Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Μυρτώ, 27 ετών: Γνώρισα τον αδελφό του συντρόφου μου στις διακοπές και…τον σκέφτομαι συνέχεια

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 27χρονης Μυρτούς, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η Μυρτώ έχει σχέση τους τελευταίους 6 μήνες με ένα παιδί και ενώ κανονίζανε να πάνε μαζί διακοπές έφερε και τον αδερφό του για λίγες μέρες μαζί τους. Από τη μέρα όμως που τον γνώρισε η Μυρτώ, τον σκέφτεται συνέχεια.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

19χρονη Μαργαρίτα: "Οι αδερφές μου συνεχίζουν να μιλάνε στην ξαδέρφη μας παρότι με έβρισε χυδαία"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 19χρονης Μαργαρίτας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Πριν 8 χρόνια η Μαργαρίτα με την αδερφή της ανακάλυψαν ότι ο πατέρας τους έχει εξωσυζυγική σχέση και το είπαν στη μητέρα τους. Έτσι μετά από πολύ καιρό το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει, όταν όμως το έμαθε η μικρή αδερφή της Μαργαρίτα έπαθε κρίση. Όταν η ξαδέρφη τους πήγε να πάρει την μικρή από το σπίτι η Μαργαρίτα της απάντησε ότι δεν έχει να πάει πουθενά αφού εκείνη φροντίζει τις αδερφές της. Οι δυο τους τσακώθηκαν και τώρα η Μαργαρίτα έχει παράπονο που οι αδερφές της μιλάνε ακόμα με την ξαδέρφη τους παρά τον τσακωμό και τις χυδαίες βρισιές που της είπε.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share