Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αντρέας, 21 ετών: "Η 21χρονη κοπέλα μου είναι έγκυος και δεν θέλω να το ρίξει"

Αληθινή ιστορία

24 Αυγούστου 2020 16:45
Αντρέας, 21 ετών:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία του 21χρονου Αντρέα, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η 21χρονη κοπέλα του συνομήλικου Αντρέα έμεινε έγκυος και θέλει να το ρίξει. Εκείνος όμως δεν θέλει να κάνει έκτρωση λόγω των θρησκευτικών του πεποιθήσεων.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Κώστας, 24 ετών: Ο κολλητός του είναι bisexual και έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία του 24χρονου Κώστα, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Ο κολλητός του Κώστα είναι bisexual και έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Κώστα ο οποίος δεν ξέρει πως να διαχειριστεί την κατάσταση αυτή.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

20χρονη Πηνελόπη: "Δε μπορώ να ξαναεμπιστευτώ άλλο αγόρι"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 20χρονης Πηνελόπης, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η Πηνελόπη πληγώθηκε από την τελευταία της σχέση με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ξαναεμπιστευτεί άλλο αγόρι. Ακούστε την ιστορία της, όπως την είπε στην εκπομπή του Open.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Αγγελική, 49 ετών: Με ενοχλεί η συμπεριφορά της κολλητής μου

Η κολλητή της Αγγελικής έχει γίνει τα τελευταία χρόνια πολύ νευρική και πιο αθυρόστομη από ότι ήταν. Η Αγγελική έχει αρχίσει να ενοχλείται από αυτή την συμπεριφορά η οποία την φέρνει συχνά σε δύσκολη θέση αλλά την ίδια στιγμή δυσκολεύεται να της εκφράσει την ενόχλησή της αυτή.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share