Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μαριλένα, 18 ετών: "Είμαι έγκυος από τον πρώην σύντροφο μου"

Αληθινή ιστορία!

17 Αυγούστου 2020 15:56
Μαριλένα, 18 ετών:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 18χρονης Μαριλένας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή «The Booth» στο Open!

Η 18χρονη Μαριλένα χώρισε με τον σύντροφό της γιατί την απάτησε, όμως αργότερα ανακάλυψε πως είναι έγκυος. Τώρα είναι 6 μηνών και δεν ξέρει τι να κάνει με τον πατέρα του παιδιού που αδιαφορεί.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

20χρονη Μαρία: «Ο φίλος μου, μου έκανε ερωτική εξομολόγηση»

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 20χρονης Μαρίας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή «The Booth» στο Open!

Η Μαρία, 20 χρονών, είναι πολύ καλή φίλη με ένα παιδί, τον έχει γνωρίσει στην κολλητή της και εκείνοι έκαναν σχέση για σχεδόν 2 χρόνια. Έχουν χωρίσει τώρα περίπου ένα χρόνο αλλά με αυτό το παιδί η Μαρία συνεχίζει να κάνει παρέα. Η κολλητή της έχει κάνει νέα σχέση και είναι καλά με αυτήν. Τις τελευταίες μέρες ο φίλος της Μαρίας της έκανε ερωτική εξομολόγηση. Το θέμα είναι ότι δεν ένιωθε η Μαρία πότε κάτι ερωτικό για εκείνον αλλά τώρα μπαίνει σε διάφορες σκέψεις, αν θέλει να κάνει κάτι μαζί του ή όχι και δεν ξέρει τι να κάνει. Και αν θα έπρεπε να το πει στην κολλητή της.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share