Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

20χρονη Μαρία: «Ο φίλος μου, μου έκανε ερωτική εξομολόγηση»

Αληθινή ιστορία!

14 Αυγούστου 2020 16:53
20χρονη Μαρία: «Ο φίλος μου, μου έκανε ερωτική εξομολόγηση»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 20χρονης Μαρίας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή «The Booth» στο Open!

Η Μαρία, 20 χρονών, είναι πολύ καλή φίλη με ένα παιδί, τον έχει γνωρίσει στην κολλητή της και εκείνοι έκαναν σχέση για σχεδόν 2 χρόνια. Έχουν χωρίσει τώρα περίπου ένα χρόνο αλλά με αυτό το παιδί η Μαρία συνεχίζει να κάνει παρέα. Η κολλητή της έχει κάνει νέα σχέση και είναι καλά με αυτήν. Τις τελευταίες μέρες ο φίλος της Μαρίας της έκανε ερωτική εξομολόγηση. Το θέμα είναι ότι δεν ένιωθε η Μαρία πότε κάτι ερωτικό για εκείνον αλλά τώρα μπαίνει σε διάφορες σκέψεις, αν θέλει να κάνει κάτι μαζί του ή όχι και δεν ξέρει τι να κάνει. Και αν θα έπρεπε να το πει στην κολλητή της.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Βάσια, 27 ετών: «Η ξαδέλφη του αρραβωνιαστικού μου με φλερτάρει»

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 27χρονης Βάσιας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή «The Booth» στο Open!

Η Βάσια, 27 χρονών, έχει ένα πρόβλημα. Είναι με ένα παιδί 7 χρόνια. Τον τελευταίο 1μιση χρόνο αρραβωνιάστηκαν. Τους τελευταίους μήνες ήρθε η ξαδέρφη του στο σπίτι τους και μένουν μαζί. Η συγκεκριμένη κοπέλα φαίνεται να εκδηλώνει έναν ερωτισμό προς την Βάσια. Η Βάσια δεν ξέρει βέβαια αν εκείνη είναι ομοφυλόφιλη ή όχι. Αλλά βγάζει και στην Βάσια κάτι ερωτικό. Τώρα δεν ξέρει τι να κάνει γιατί αγαπάει τον σύντροφό της αλλά νιώθει και μία έλξη προς την ξαδέλφη του.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share