Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Νάνσυ, 40 ετών: «Θα πάει στο σπίτι της πρώην του να πάρει πράγματά του… για δύο βδομάδες»

Αληθινή ιστορία!

13 Αυγούστου 2020 17:00
Νάνσυ, 40 ετών: «Θα πάει στο σπίτι της πρώην του να πάρει πράγματά του… για δύο βδομάδες»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 40χρονης Νάνσυς, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή «The Booth» στο Open!

Η 40χρονη Νάνσυ γνωρίζει κάποιον από κοινές παρέες εδώ και 3-4 χρόνια και το τελευταίο διάστημα, τους τελευταίους δύο μήνες, ήρθαν λίγο πιο κοντά. Τον τελευταίο χρόνο αυτός είχε μία σχέση η οποία τελείωσε πριν κάτι μήνες. Επειδή μαλώσανε και είχε αφήσει αυτός κάποια πράγματα στο σπίτι της πρώην του, είπε η Νάνσυ ότι καλύτερα να πάει να τα πάρει. Αποφάσισε να πάει αυτός για να πάρει τα πράγματά του, αλλά είπε στην Νάνσυ ότι θα πάει για 2 βδομάδες. Η Νάνσυ έχει ταραχτεί λίγό γιατί δεν ξέρει τι να κάνει.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Δήμητρα, 22 ετών: «Θέλω πίσω τον πρώην μου αλλά εκείνος...»

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 22χρονης Δήμητρας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή «The Booth» στο Open!

Η 22χρονη Δήμητρα χώρισε πρόσφατα με το αγόρι της μετά από 10 μήνες σχέσης. Πριν τη Δήμητρα, εκείνος είχε σχέση ενάμιση χρόνο με μία κοπέλα, την οποία κακολογούσε διαρκώς, ωστόσο πήγε μαζί της δύο φορές, όσο τα είχε με τη Δήμητρα κι εκείνη τον συγχώρησε. Μετά από συνεχείς καυγάδες, τελικά χώρισαν, με τη Δήμητρα τώρα να τον θέλει πίσω, αν και πιστεύει ότι εκείνος έχει γυρίσει στην πρώην του.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share