Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

25χρονος Δημήτρης: «Η κοπέλα μου θέλει μόνο να κάνουμε έρωτα, ενώ εγώ θέλω και να βγαίνουμε»

Αληθινή ιστορία!

13 Αυγούστου 2020 16:55
25χρονος Δημήτρης: «Η κοπέλα μου θέλει μόνο να κάνουμε έρωτα, ενώ εγώ θέλω και να βγαίνουμε»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία του 25χρονου Δημήτρη, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή «The Booth» στο Open!

Ο 25χρονος Δημήτρης είναι με την κοπέλα του 4 μήνες και δουλεύει πάρα πολλές ώρες. Τις ημέρες που βρίσκονται, εκείνη θέλει να κάνουν συνέχεια σεξ, ενώ ο Δημήτρης θέλει να ασχολούνται και με άλλες δραστηριότητες.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Σάκης, 42 ετών: «Τα παιδιά μου από την προηγούμενη σχέση μου δεν δέχονται τη νέα μου σχέση»

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία του 42χρονου Γιάννη, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή «The Booth» στο Open!

Ο Σάκης είναι 42 χρονών. Εδώ και 6 χρόνια είναι χωρισμένος. Τα 4 τελευταία χρόνια έχει άριστες σχέσεις και με τα παιδιά του και με την γυναίκα του. Τα 2 τελευταία χρόνια αποφάσισε να ξαναφτιάξει τη ζωή του με μία γυναίκα που έχει κι αυτή ένα παιδί. Αφού συζούν πλέον με την σύντροφό του, είπε να γνωριστούν τα παιδιά και από την πρώην γυναίκα του και με την τωρινή σύντροφό του μεταξύ τους και να κάνουν και παρέα. Τα παιδιά του όμως δεν είναι καθόλου δεκτικά της κατάστασης. Δεν τους αρέσει καθόλου. Το κακό είναι ότι τώρα ο Σάκης χωρίζεται σε δύο στρατόπεδα, το ένα περιλαμβάνει τα παιδιά του και το άλλο την σύντροφό μου.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share