Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020

Σάκης, 42 ετών: «Τα παιδιά μου από την προηγούμενη σχέση μου δεν δέχονται τη νέα μου σχέση»

Αληθινή ιστορία!

13 Αυγούστου 2020 16:14
Σάκης, 42 ετών: «Τα παιδιά μου από την προηγούμενη σχέση μου δεν δέχονται τη νέα μου σχέση»
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία του 42χρονου Γιάννη, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή «The Booth» στο Open!

Ο Σάκης είναι 42 χρονών. Εδώ και 6 χρόνια είναι χωρισμένος. Τα 4 τελευταία χρόνια έχει άριστες σχέσεις και με τα παιδιά του και με την γυναίκα του. Τα 2 τελευταία χρόνια αποφάσισε να ξαναφτιάξει τη ζωή του με μία γυναίκα που έχει κι αυτή ένα παιδί. Αφού συζούν πλέον με την σύντροφό του, είπε να γνωριστούν τα παιδιά και από την πρώην γυναίκα του και με την τωρινή σύντροφό του μεταξύ τους και να κάνουν και παρέα. Τα παιδιά του όμως δεν είναι καθόλου δεκτικά της κατάστασης. Δεν τους αρέσει καθόλου. Το κακό είναι ότι τώρα ο Σάκης χωρίζεται σε δύο στρατόπεδα, το ένα περιλαμβάνει τα παιδιά του και το άλλο την σύντροφό μου.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

24χρονος Γιάννης: «Οι γονείς μου δε θέλουν την κοπέλα μου γιατί...»

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία του 24χρονου Γιάννη, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή «The Booth» στο Open!

Ο Γιάννης είναι 24 ετών και εδώ και δύο μήνες έχει μία κοπέλα, την οποία δεν την θέλουν οι γονείς του λόγω καταγωγής, είναι από την Ρωσία και τον Πόντο. Ο Γιάννης την θέλει πολύ όμως και δεν θα την αφήσει. Εκείνη δεν ξέρει τίποτα για την γνώμη των γονιών του Γιάννη. Ο Γιάννης τώρα δεν ξέρει τι να κάνει.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Έρωτας και Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share