Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

23χρονη Μαρία: «Βαριέμαι τη σχέση μου αλλά...»

Αληθινή ιστορία!

12 Αυγούστου 2020 20:17
23χρονη Μαρία: «Βαριέμαι τη σχέση μου αλλά...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 23χρονης Μαρίας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή «The Booth» στο Open!

Η 23χρονη Μαρία, εδώ και 2 χρόνια είναι με έναν άνθρωπο, που είναι 20 χρόνια μεγαλύτερος. Το έμαθαν οι γονείς της και αντέδρασαν περίεργα. Εκείνος την στήριξε και ήταν δίπλα της σε όλες τις δυσκολίες. Πέρασε ο καιρός και εξομαλύνθηκαν οι σχέσεις τους και τον συνήθισαν οι γονείς της. Από το Πάσχα και μετά όμως δεν είναι καλά. Άρχισε να γίνεται αισθητή για την Μαρία η διαφορά ηλικίας και βαρέθηκε και έκανε και παράλληλη σχέση με έναν νεότερο. Το θέμα είναι ότι αυτός την έχει στηρίξει πολύ και δεν της είναι εύκολο τώρα να τον αφήσει.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Άννα, 31 ετών: «Ο άντρας μου θέλει να δώσει τον σκύλο μας στο γείτονα, γιατί τρώει τα πάντα»

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 31χρονης Άννας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή «The Booth» στο Open!

Η 31χρονη Άννα, η οποία ζει με τον άνδρα της και την κόρη της στο Ντουμπάι, αποφάσισε να πάρει σκύλο, ο οποίος είναι λαίμαργος, τρώει τα πάντα, ακόμα και εκείνα που δεν πρέπει να τρώγονται. Όμως, ο άντρας της, από τη μέρα που πάτησε τα περιττώματα του ζώου, θέλει να τον δώσει στο γείτονα κάτι που η ίδια προσπαθεί να αποτρέψει.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share