Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020

Άννα, 31 ετών: «Ο άντρας μου θέλει να δώσει τον σκύλο μας στο γείτονα, γιατί τρώει τα πάντα»

Αληθινή ιστορία!

12 Αυγούστου 2020 18:18
Άννα, 31 ετών: «Ο άντρας μου θέλει να δώσει τον σκύλο μας στο γείτονα, γιατί τρώει τα πάντα»
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 31χρονης Άννας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή «The Booth» στο Open!

Η 31χρονη Άννα, η οποία ζει με τον άνδρα της και την κόρη της στο Ντουμπάι, αποφάσισε να πάρει σκύλο, ο οποίος είναι λαίμαργος, τρώει τα πάντα, ακόμα και εκείνα που δεν πρέπει να τρώγονται. Όμως, ο άντρας της, από τη μέρα που πάτησε τα περιττώματα του ζώου, θέλει να τον δώσει στο γείτονα κάτι που η ίδια προσπαθεί να αποτρέψει.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Ειρήνη, 27 ετών: «Ο σύντροφός μου είναι τσιγκούνης. Δεν πληρώνει τίποτα»

Δείτε στο Athensmagazi!e.gr την αληθινή ιστορία της 27χρονης Ειρήνης, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή «The Booth» στο Open!

Η Ειρήνη είναι 27 ετών και έχει ένα θέμα με τον σύντροφό της. Είναι πολύ τσιγκούνης. Πριν από εκείνον, ήταν σε μία πάρα πολύ δύσκολη σχέση που ο τότε σύντροφο της τα πλήρωνε όλα χωρίς την θέλησή της. Δηλαδή ήταν οικονομικά εξαρτημένη από εκείνον χωρίς όμως να το θέλει. Τελείωσε με εκείνη την σχέση και γνώρισε τον τωρινό σύντροφό της. Όμως από τις προηγούμενες εμπειρίες της δεν ήθελε καθόλου να της πληρώνουν πράγματα, ήθελε να είναι ανεξάρτητη. Εκείνος άρχισε όμως να δείχνει συμπτώματα τσιγκουνιάς. Με τα χίλια ζόρια βάζουν μαζί τα λεφτά για το σπίτι, αλλά εκείνος δεν πληρώνει τίποτα άλλο, όλα τα πληρώνει η Ειρήνη.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Έρωτας και Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share