Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020

Σοφία, 48 ετών: «Δεν ξέρω πως να πολιορκήσω ένα παλιό μου φλερτ»

Αληθινή ιστορία!

11 Αυγούστου 2020 16:14
Σοφία, 48 ετών: «Δεν ξέρω πως να πολιορκήσω ένα παλιό μου φλερτ»
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 48χρονης Σοφίας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή «The Booth» στο Open!

Η Σοφία έχει ζήσει την ζωή της στα «κόκκινα» και έχει μεγάλη εμπειρία στις σχέσεις. Προετοιμάζεται να πάρει διαζύγιο καθώς ένα παλιό της φλερτ επέστρεψε και δεν ξέρει πως να τον πολιορκήσει αφού αυτός τη μία αδιαφορεί και την άλλη δείχνει ενδιαφέρον με αποτέλεσμα να την έχει μπερδέψει.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Κατερίνα, 52 ετών: «Θέλω να χωρίσω από τον άντρα μου που με απάτησε αλλά δεν με αφήνει»

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 52χρονης Κατερίνας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή «The Booth» στο Open!

Η Κατερίνα, 52 ετών, έχει ένα πρόβλημα με τον σύζυγό της. Είναι 35 χρόνια παντρεμένοι, έχουν 4 παιδιά, παντρεμένα και αυτά. Ξαφνικά ανακαλύπτει ότι ο σύζυγός της αρχίζει και πουλάει κάποια περιουσιακά στοιχεία, από τα οποία τα χρήματα δεν μπαίνουν στο σπίτι και έμμεσα αντιλήφθηκε και ότι υπάρχει και μία εξωσυζυγική σχέση. Τον ρώτησε και της απάντησε ότι δικά του είναι και ότι θέλει τα κάνει. Του ζήτησε να χωρίσουν, πράγμα το οποίο δεν το δέχεται. Το συζήτησε με τα παιδιά της και τα παιδιά της επίσης της είπαν ότι δεν θα της ξαναμιλούσαν άμα τον χώριζε.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Έρωτας και Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share