Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

40χρονη Ελένη: «Φοβάμαι μη γυρίσει ο σύντροφός μου στην πρώην του...»

Αληθινή ιστορία!

10 Αυγούστου 2020 21:00
40χρονη Ελένη: «Φοβάμαι μη γυρίσει ο σύντροφός μου στην πρώην του...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 40χρονης Ελένης, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή «The Booth» στο Open!

Η 40χρονη Ελένη έχει εδώ και 7 μήνες παράνομη σχέση με έναν παντρεμένο, ο οποίος πριν την Ελένη είχε άλλη παράνομη σχέση για 4-5 χρόνια. Αντιμετώπισαν μαζί ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας και τώρα της λέει ότι είναι μαζί και ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναείναι με την πρώην του, θέλει μόνο να διατηρήσει μαζί της μια φιλική επαφή. Ωστόσο η Ελένη ανακάλυψε στο κινητό μηνύματα που στέλνει στην πρώην του, γεγονός που της δημιουργεί ανασφάλεια ότι μπορεί να γυρίσει πάλι σε εκείνη.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Τίνα, 40 ετών: «Ο παντρεμένος σύντροφός μου με απάτησε και δεν ξέρω τι να κάνω»

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 40χρονης Τίνας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή «The Booth» στο Open!

Η 40χρονη Τίνα είναι χωρισμένη με δύο παιδιά και έχει γνωρίσει έναν παντρεμένο με παιδί που τον αγαπάει πάρα πολύ. Ο συγκεκριμένος άνδρας όμως την απάτησε και η Τίνα δεν ξέρει τι να κάνει, καθώς θέλει πρώτα να δει τα κίνητρα που τον οδήγησαν στο να πάει με άλλη γυναίκα και μετά να αποφασίσει.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share