Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τίνα, 40 ετών: «Ο παντρεμένος σύντροφός μου με απάτησε και δεν ξέρω τι να κάνω»

Αληθινή ιστορία!

10 Αυγούστου 2020 18:49
Τίνα, 40 ετών: «Ο παντρεμένος σύντροφός μου με απάτησε και δεν ξέρω τι να κάνω»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 40χρονης Τίνας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή «The Booth» στο Open!

Η 40χρονη Τίνα είναι χωρισμένη με δύο παιδιά και έχει γνωρίσει έναν παντρεμένο με παιδί που τον αγαπάει πάρα πολύ. Ο συγκεκριμένος άνδρας όμως την απάτησε και η Τίνα δεν ξέρει τι να κάνει, καθώς θέλει πρώτα να δει τα κίνητρα που τον οδήγησαν στο να πάει με άλλη γυναίκα και μετά να αποφασίσει.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

25χρονη Ιωάννα: "Είχαμε ελεύθερη σχέση με εκείνον. Έκανε κάτι με κάποια άλλη και τώρα με αγνοεί"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 25χρονης Ιωάννας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η Ιωάννα 25 χρονών, έχει εδώ και έναν μήνα μία χαλαρή σχέση με ένα άνθρωπο, δεν είναι αποκλειστικοί ούτε πολύ κοντά μεταξύ τους. Έχουν πολύ καλή χημεία. Έτυχε εκείνος να είχε κάτσει με τους φίλους του σε μία καφετέρια και εκεί, είχε κάτσει και η Ιωάννα με τους γονείς της σε ένα άλλο τραπέζι και τον είδε η Ιωάννα να φεύγει μόνος του με μία άλλη κοπέλα.

Την επόμενη μέρα που τον ρώτησε αν έκανε κάτι μαζί της, εκείνος ήταν ειλικρινής και είπε πως έκαναν. Με την Ιωάννα δεν έκατσε πολύ καλά αυτό. Τώρα εκείνος αγνοεί την Ιωάννα και εκείνη δεν ξέρει τι να κάνει ή την θέλει από αυτόν.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share