Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

24χρονος Στέλιος: «Είμαι ομοφυλόφιλος. Οι φίλες μου δεν με στήριξαν στα ομοφοβικά αγόρια τους»

Αληθινή ιστορία!

10 Αυγούστου 2020 18:10
24χρονος Στέλιος: «Είμαι ομοφυλόφιλος. Οι φίλες μου δεν με στήριξαν στα ομοφοβικά αγόρια τους»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία του 24χρονου Στέλιου, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή «The Booth» στο Open!

Ο Στέλιος είναι 24 ετών και είναι ομοφυλόφιλος. Δεν νιώθει στήριξη από τις φίλες του όταν του επιτίθενται λεκτικά τα αγόρια τους, με αποτέλεσμα ο Στέλιος να σταματάει τις φιλίες του γιατί βρίσκει τον εαυτό του σε ένα ομοφοβικό περιβάλλον.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Ορφέας, 20 ετών: «Οι γονείς μου δε θέλουν καθόλου για μένα να...»

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία του 20χρονου Ορφέα, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή «The Booth» στο Open!

Ο 20χρονος Ορφέας από το γυμνάσιο είχε κατασταλάξει ότι ήθελε να ακολουθήσει τον δρόμο της υποκριτικής. Αυτήν την επιλογή δεν την είχε εξωτερικεύσει μέχρι τα τέλη δευτέρας λυκείου. Βρήκε λοιπόν το θάρρος και το είπε στους γονείς του ότι θέλει να γίνει ηθοποιός. Η αντίδρασή τους ήταν πολύ αρνητική και περάσαν ένα καλοκαίρι με καυγάδες και φωνές μέχρι που φτάσανε σε μία προσωρινή λύση που θα βόλευε και τις δύο πλευρές. Του είπαν να περάσει σε μία σχολή της αρεσκείας του, θα έχει ένα πτυχίο στα χέρια του και μετά θα είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει. Φτάνοντας στο σήμερα, ο Ορφέας ετοιμάζεται να πάρει το πτυχίο και είπε στους γονείς του πως θέλει από τώρα να προετοιμαστεί και να δώσει εξετάσεις για να μπει σε μία δραματική σχολή. Του είπαν πάλι όχι και κατέληξαν πάλι σε καυγάδες.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share