Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

24χρονος Αλέξανδρος: «Μου αρέσει κάποιος από τη δουλειά μου και θέλω να του ζητήσω να βγούμε»

Αληθινή ιστορία!

4 Αυγούστου 2020 15:38
24χρονος Αλέξανδρος: «Μου αρέσει κάποιος από τη δουλειά μου και θέλω να του ζητήσω να βγούμε»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία του 24χρονου Αλέξανδρου, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή «The Booth» στο Open!

Ο Αλέξανδρος είναι 24 ετών και του αρέσει ένας προμηθευτής της εταιρίας που δουλεύει. Σε μία επίσκεψη σε ένα σπίτι τον συνάντησε τυχαία και πλέον βρίσκεται σε δύσκολη θέση καθώς θέλει να ξεκαθαρίσει στο νυν σύντροφό του ότι του αρέσει άλλος. Επιπλέον δεν ξέρει πως ακριβώς να τον προσεγγίσει για να του ζητήσει να βγούνε.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Δανιήλ, 28 ετών: «Μία από τις γνωριμίες του κολλητού μου μας έκλεψε χρήματα και πράγματα»

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία του 28χρονου Δανιήλ, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή «The Booth» στο Open!

Ο 28χρονος Δανιήλ έχει ένα σοβαρό θέμα. Εδώ και 4 χρόνια συγκατοικεί με τον κολλητό του, σε σπίτι που νοικιάζουν. Είναι πολύ καλοί φίλοι και ο κολλητός του εδώ και ένα 8μηνο έχει χωρίσει με την κοπέλα του. Έχει γραφτεί σε ένα site γνωριμιών για να γνωρίσει κοπελιές και έτσι μπαινοβγαίνουν συνέχεια άγνωστες στο σπίτι. Την επόμενη μέρα που είχε φέρει ο κολλητός μία κοπέλα είδε ο Δανιήλ ότι έλειπαν τα γυαλιά του. Τελικώς τα είχε κλέψει η χθεσινοβραδινή γνωριμία του κολλητού του, μαζί και με τα γυαλιά του κολλητού του και κάποια χρήματα που είχαν. Το θέμα είναι ότι το είπε στον κολλητό του αλλά εκείνος συνεχίζει να φέρνει άγνωστα άτομα στο σπίτι.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share