Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020

40χρονη Νίκη: «Μου έδωσε ο άντρας μου λεφτά για να πληρώσω το κινητό κι εγώ...»

Αληθινή ιστορία!

3 Αυγούστου 2020 15:50
40χρονη Νίκη: «Μου έδωσε ο άντρας μου λεφτά για να πληρώσω το κινητό κι εγώ...»
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 40χρονης Νίκης, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή «The Booth» στο Open!

Η Νίκη είναι 40 χρονών. Δουλεύει σε μία δουλειά για λίγες ώρες και παίρνει λίγα λεφτά οπότε δεν βάζει λεφτά για τους λογαριασμούς του σπιτιού και τέτοια έξοδα. Εκείνα τα έχει αναλάβει ο άντρας της. Έχει αναλάβει όμως να πληρώνει το κινητό της. Της χρώσταγαν κάτι λεφτά από τη δουλειά, τα οποία όμως δεν της τα έδωσαν και έτσι αναγκάστηκε να ζητήσει λεφτά από τον άντρα της για να πληρώσει το κινητό της. Ο άντρας της της τα έδωσε όμως εκείνη αντί να πληρώσει το κινητό πήρε κάτι μαγιό που είχε σε εκπτώσεις. Πίστευε πως θα έπαιρνε τελικώς τα λεφτά από τη δουλειά, πράγμα που δεν έγινε, με αποτέλεσμα να της κόβουν το κινητό. Το είπε στον άντρα της και θύμωσε πολύ, τώρα δεν ξέρει η Νίκη τι να κάνει για να τον ηρεμήσει.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

33χρονη Ελευθερία: "Ο πρώην μου με άφησε για άλλη. Τώρα με θέλει πίσω"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 33χρονης Ελευθερίας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η Ελευθερία, 33 χρονών, είχε μία σχέση με ένα παιδί για ένα χρόνο. Ήταν πολύ ερωτευμένοι αλλά κάποια στιγμή χωρίσανε γιατί της είπε ότι γνώρισε κάποια άλλη κοπέλα. Η Ελευθερία στεναχωρήθηκε πάρα πολύ και έκοψε επικοινωνία μαζί του. Εκείνος όμως μετά από 8 μήνες άρχισε να ξαναεμφανίζεται στην ζωή της και της ζητάει να είναι πάλι μαζί. Η Ελευθερία το σκέφτεται αλλά δεν ξέρει τι να κάνει.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Έρωτας και Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share