Πέμπτη, 04 Μαρτίου 2021

33χρονη Ελευθερία: "Ο πρώην μου με άφησε για άλλη. Τώρα με θέλει πίσω"

Αληθινή ιστορία!

3 Αυγούστου 2020 15:35
33χρονη Ελευθερία:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 33χρονης Ελευθερίας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η Ελευθερία, 33 χρονών, είχε μία σχέση με ένα παιδί για ένα χρόνο. Ήταν πολύ ερωτευμένοι αλλά κάποια στιγμή χωρίσανε γιατί της είπε ότι γνώρισε κάποια άλλη κοπέλα. Η Ελευθερία στεναχωρήθηκε πάρα πολύ και έκοψε επικοινωνία μαζί του. Εκείνος όμως μετά από 8 μήνες άρχισε να ξαναεμφανίζεται στην ζωή της και της ζητάει να είναι πάλι μαζί. Η Ελευθερία το σκέφτεται αλλά δεν ξέρει τι να κάνει.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Μιχάλης, 21 ετών: «Η κοπέλα μου ζηλεύει πολύ, ακόμα και τους φίλους μου»

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία του 21χρονου Μιχάλη όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή «The Booth» στο Open!

Ο Μιχάλης, 21 ετών, έχει ένα πρόβλημα με την σχέση του. Τα έχει με μία κοπέλα 2 χρόνια τώρα, σε γενικές γραμμές όλα πάνε καλά, από τον πρώτο χρόνο κιόλας συγκατοικούν και υπάρχουν και μικροί καυγάδες όπως σε όλες τις σχέσεις. Το θέμα είναι ότι εκείνη ζηλεύει πάρα πολύ τον Μιχάλη. Σε βαθμό που ζηλεύει ακόμα και όταν εκείνος βγαίνει 2-3 φορές την εβδομάδα με τους φίλους του, παρόλο που βρίσκονται καθημερινά μαζί με εκείνη στο σπίτι. Ο Μιχάλης προσπαθεί να πηγαίνει με τα νερά της και να μην τη φέρνει αντίρρηση αλλά έχει καταντήσει πολύ ψυχοφθόρο αυτό.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share