Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Μιχάλης, 21 ετών: «Η κοπέλα μου ζηλεύει πολύ, ακόμα και τους φίλους μου»

Αληθινή ιστορία!

31 Ιουλίου 2020 17:46
Μιχάλης, 21 ετών: «Η κοπέλα μου ζηλεύει πολύ, ακόμα και τους φίλους μου»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία του 21χρονου Μιχάλη όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή «The Booth» στο Open!

Ο Μιχάλης, 21 ετών, έχει ένα πρόβλημα με την σχέση του. Τα έχει με μία κοπέλα 2 χρόνια τώρα, σε γενικές γραμμές όλα πάνε καλά, από τον πρώτο χρόνο κιόλας συγκατοικούν και υπάρχουν και μικροί καυγάδες όπως σε όλες τις σχέσεις. Το θέμα είναι ότι εκείνη ζηλεύει πάρα πολύ τον Μιχάλη. Σε βαθμό που ζηλεύει ακόμα και όταν εκείνος βγαίνει 2-3 φορές την εβδομάδα με τους φίλους του, παρόλο που βρίσκονται καθημερινά μαζί με εκείνη στο σπίτι. Ο Μιχάλης προσπαθεί να πηγαίνει με τα νερά της και να μην τη φέρνει αντίρρηση αλλά έχει καταντήσει πολύ ψυχοφθόρο αυτό.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

28χρονος Άγγελος: «Η κοπέλα μου έβγαλε ένα μπροστινό δόντι και δεν τη βλέπω ερωτικά»

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία του 28χρονου Άγγελου όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή «The Booth» στο Open!

Ο Άγγελος, 28 χρονών, έχει ένα θεματάκι με την κοπέλα του. Η κοπέλα του από μικρή είχε θέμα με τα δόντια της και πριν κάποιες μέρες έπαθε μία φλεγμονή και της είπε ο γιατρός ότι έπρεπε να γίνει εξαγωγή σε ένα από τα μπροστινά δόντια. Τώρα έκανε την εξαγωγή και μέχρι να περάσουν 20 μέρες και να μπορούν να της βάλουν κάτι για να κλείσει εκεί το κενό, ο Άγγελος δεν μπορεί να τη δει ερωτικά, ούτε καν να την φιλήσει.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share