Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020

Βασιλική, 26 ετών: «Ο σύντροφός μου έχει θέμα με το γάμο»

Αληθινή ιστορία!

31 Ιουλίου 2020 15:56
Βασιλική, 26 ετών: «Ο σύντροφός μου έχει θέμα με το γάμο»
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 26χρονης Βασιλικής όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή «The Booth» στο Open!

Η 26χρονη Βασιλική, έχει 3 χρόνια σχέση με ένα παιδί, δουλεύει στην οικογενειακή επιχείρηση που έχουν οι γονείς του, οπότε τους βλέπει και συχνά. Δεν έχει γίνει κάποια σοβαρή συζήτηση μεταξύ τους για να πάνε την σχέση τους στο επόμενο βήμα. Όταν ρώτησε η βασιλική για το θέμα του γάμου η απάντηση που πήρε από τον σύντροφό της ήταν «Εγώ δεν θέλω να παντρευτώ, αν θέλεις εσύ, εντάξει», σαν να της κάνει χάρη δηλαδή. Τώρα είναι σε δύσκολή θέση η βασιλική και δεν ξέρει αν θα έπρεπε να προχωρήσει στον γάμο με αυτόν τον τρόπο ή όχι.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Αναστασία, 29 ετών: «Μου έκανε πρόταση γάμου το αγόρι μου αλλά...»

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 29χρονης Αναστασίας όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή «The Booth» στο Open!

Η Αναστασία είναι 29 ετών και είναι από νησί. Έχει μία σχέση εδώ και 3 χρόνια και την προηγούμενη βδομάδα βγήκανε για φαγητό και το αγόρι της, της έκανε πρόταση γάμου. Δέχτηκε η Αναστασία και όλα καλά, όλα ωραία. Λίγο πριν φύγουν όμως από το εστιατόριο η Αναστασία πήγε στην τουαλέτα και συνειδητοποιεί ότι το μονόπετρο της έχει πέσει μες στη λεκάνη την ώρα που πατάει το καζανάκι. Του είπε την επόμενη μέρα, για να μην το παρατηρήσει εκείνος, ότι το πήγε σε ένα χρυσοχοείο να της το μικρύνουν λίγο γιατί ήταν μεγάλο. Η Αναστασία τώρα ψάχνει σε κάθε μαγαζί να το βρει, έβαλε ακόμα και την αδερφή της να τον ψαρέψει να μάθει από που το πήρε. Τώρα φοβάται η Αναστασία να του το πει για να μην θυμώσει.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Έρωτας και Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share