Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

42χρονη Πένυ: «Χώρισα τον άντρα μου γιατί...»

Αληθινή ιστορία!

30 Ιουλίου 2020 21:30
42χρονη Πένυ: «Χώρισα τον άντρα μου γιατί...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 42χρονης Πένυς όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή «The Booth» στο Open!

Η 42χρονη Πένυ πριν από 20 μήνες απέκτησε ένα μωράκι. Είχε μία δύσκολη εγκυμοσύνη και υπήρξαν αρκετές δυσκολίες αλλά όλα πήγαν καλά. Από τότε που έκανε το παιδάκι όμως ο πρώην άντρας της, γιατί είναι σε διάσταση αυτήν την περίοδο, επέμενε να κάνουν ένα δεύτερο παιδί, σε βαθμό εμμονικό. Αυτός είναι και ο λόγος που χωρίζουν με την Πένυ, γιατί την πίεσε πάρα πολύ για αυτό το θέμα.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Αναστασία, 29 ετών: «Μου έκανε πρόταση γάμου το αγόρι μου αλλά...»

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 29χρονης Αναστασίας όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή «The Booth» στο Open!

Η Αναστασία είναι 29 ετών και είναι από νησί. Έχει μία σχέση εδώ και 3 χρόνια και την προηγούμενη βδομάδα βγήκανε για φαγητό και το αγόρι της, της έκανε πρόταση γάμου. Δέχτηκε η Αναστασία και όλα καλά, όλα ωραία. Λίγο πριν φύγουν όμως από το εστιατόριο η Αναστασία πήγε στην τουαλέτα και συνειδητοποιεί ότι το μονόπετρο της έχει πέσει μες στη λεκάνη την ώρα που πατάει το καζανάκι. Του είπε την επόμενη μέρα, για να μην το παρατηρήσει εκείνος, ότι το πήγε σε ένα χρυσοχοείο να της το μικρύνουν λίγο γιατί ήταν μεγάλο. Η Αναστασία τώρα ψάχνει σε κάθε μαγαζί να το βρει, έβαλε ακόμα και την αδερφή της να τον ψαρέψει να μάθει από που το πήρε. Τώρα φοβάται η Αναστασία να του το πει για να μην θυμώσει.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share