Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

26χρονη Ειρήνη: «Το αγόρι μου είναι εγωκεντρικός και θέλει να γίνει διάσημος»

Αληθινή ιστορία!

29 Ιουλίου 2020 20:16
26χρονη Ειρήνη: «Το αγόρι μου είναι εγωκεντρικός και θέλει να γίνει διάσημος»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 26χρονης Ειρήνης όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή «The Booth» στο Open!

Η Ειρήνη είναι 26 ετών. Έχει ένα πρόβλημα με το αγόρι της. Είναι σχεδόν δυόμιση χρόνια μαζί και τον τελευταίο χρόνο έχει φάει ένα κόλλημα και θέλει να πάει σε ότι μουσικό ριάλιτι υπάρχει στην τηλεόραση. Του αρέσει η μουσική και έχει καλή φωνή αλλά σύμφωνα με την Ειρήνη δεν είναι υπερταλέντο. Θέλει κάποια στιγμή να γίνει διάσημος οπότε δηλώνει συμμετοχή σε ότι τηλεπαιχνίδια βρει. Την Ειρήνη την ενοχλεί γιατί δεν τον γνώρισε έτσι. Επίσης, ζηλεύει γιατί αν γίνει διάσημος σκέφτεται ότι θα του στέλνουν άλλες κοπέλες.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

23χρονη Έρρικα: «Πήγαμε σε ακριβό εστιατόριο με τον φίλο μου και όταν ήρθε ο λογαριασμός...»

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 23χρονης Έρρικας όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή «The Booth» στο Open!

Η Έρρικα, 23 ετών, μιλούσε με ένα παιδί, κοντά στα 30 και κάποια στιγμή της πρότεινε να βγούνε σε ένα πρώτο ραντεβού. Βγήκανε και την πήγε σε ένα ακριβό εστιατόριο. Εκείνος επέμενε να πάνε εκεί και να πάρουνε πολλά πράγματα, περισσότερα από όσα μπορούσαν να φάνε και κάποια στιγμή ήρθε και ο λογαριασμός. Του τον έφεραν στην πλευρά του αλλά εκείνος αφού τον τσέκαρε, τον έβαλε στη μέση του τραπεζιού και είπε στην Έρρικα ότι είναι ένα τάδε ποσό στον καθένα. Η Έρρικα προβληματίστηκε και γιατί εκείνος επέμενε να πάνε στο ακριβό εστιατόριο και γιατί επέμενε να πάρουν πολλά πιάτα αλλά και γιατί χώρισε τον λογαριασμό στο πρώτο ραντεβού αφού επίμεινε να πάρουν τόσα πολλά.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share