Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Έφη, 31 ετών: «Ο σύντροφός μου σχολιάζει κι έχει πρόβλημα με την κολλητή μου»

Αληθινή ιστορία!

29 Ιουλίου 2020 18:37
Έφη, 31 ετών: «Ο σύντροφός μου σχολιάζει κι έχει πρόβλημα με την κολλητή μου»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 31χρονης Έφης όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή «The Booth» στο Open!

Η Έφη είναι 31 χρονών. Είναι ένα χρόνο μαζί με την σχέση της και από την πρώτη στιγμή που γνωριστήκανε, γνώρισαν ο ένας τους φίλους του άλλου. Η Έφη έχει μία κολλητή η οποία είναι μόνη της, δεν έχει σχέση και δεν της αρέσουν οι σχέσεις. Ο σύντροφος της Έφης από την πρώτη στιγμή την έχει πάρει με στραβό μάτι. Είναι υπέρ τον σχέσεων. Ο σύντροφος της Έφης δεν θέλει η Έφη να κάνει παρέα με αυτήν την φίλη της γιατί την παρασύρει όπως λέει.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Χαρά, 36 ετών: «Είμαι με άνδρα 11 χρόνια νεότερό μου και θέλουμε...»

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 36χρονης Χαράς όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή «The Booth» στο Open!

Η 36χρονη Χαρά, είχε μία σχέση 6 χρόνια. Μετά από ένα σημείο είχανε μπει σε μία ρουτίνα και εκείνος δεν ήταν καλά αλλά δεν το είχε καταλάβει η Χαρά. Αργότερα η Χαρά κατάλαβε ότι υπήρχε άλλη. Το είπε πιο μετά από μόνος του εκείνος στη Χαρά. Χώρισε εδώ και δύο μήνες μαζί του. Η Χαρά γνώρισε ένα παιδί που είναι 25 χρονών. Θα ήθελε να το πάει στο επόμενο επίπεδο μαζί του και να αρχίσουν οικογένεια αλλά φοβάται να του το πει γιατί αυτός είναι αρκετά μικρότερός της.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share