Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μαρία, 24 ετών: «Η πεθερά μου χώνεται συνέχεια στη ζωή μου»

Αληθινή ιστορία!

28 Ιουλίου 2020 17:24
Μαρία, 24 ετών: «Η πεθερά μου χώνεται συνέχεια στη ζωή μου»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 24χρονης Μαρίας όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή «The Booth» στο Open!

Η Μαρία είναι 24 χρονών και έχει πρόβλημα με την πεθερά της, ανακατεύεται σε όλες της τις υποθέσεις. Εμπλέκεται στην προσωπική τους ζωή. Ο αρραβωνιαστικός της Μαρίας δεν βοηθάει στην όλη κατάσταση.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Γεωργία, 24 ετών: «Η σχέση μου θέλει να μείνει στην Ελλάδα, εγώ θέλω στο Άμστερνταμ»

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 24χρονης Γεωργίας όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή «The Booth» στο Open!

Η 24χρονη Γεωργία έχει μετακομίσει με την φίλο της, που είναι 4 χρόνια μαζί και μένουν τώρα, εδώ και δύο χρόνια, μαζί στο Άμστερνταμ. Η Γεωργία στην αρχή δεν ήθελε να φύγει αλλά την πίεσε ο φίλος της να πάει εκεί. Τώρα της αρέσει πολύ εκεί αλλά δεν αρέσει καθόλου στον φίλο της εκεί, ήθελε να γυρίσει πίσω στην Ελλάδα. Δοκίμασαν και να χωρίσει και να γυρίσει μόνος του εκείνος στην Αθήνα και να μείνει η Γεωργία στο Άμστερνταμ αλλά ούτε με αυτό είναι εντάξει, θέλουν να είναι μαζί. Αλλά εκείνος θέλει να είναι στην Ελλάδα και εκείνη θέλει να μείνει στο Άμστερνταμ.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share