Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

26χρονη Βίκυ: "Θέλω έναν άντρα με οικονομική άνεση"

Αληθινή ιστορία

24 Ιουλίου 2020 14:18
26χρονη Βίκυ:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 26χρονης Βίκυς όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η Βίκυ είναι 26 ετών και θέλει τη βοήθεια των κοριτσιών του «The booth» για να μάθει που συχνάζουν πλούσιοι άντρες, για να βρει έναν. Χώρισε την προηγούμενη της σχέση επειδή το θεωρούσε αδιανόητο να βγαίνει βόλτα με το αγόρι της και να μην μπορεί να την κεράσει το καφέ ή να πάνε μαζί ένα ταξίδι.

Δείτε τη σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

30χρονη Ελπίδα: "Είπα ψέματα στο αγόρι μου ότι ξέρω να παίζω πιάνο! Τώρα εκείνος θέλει να..."

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 30χρονης Ελπιδας όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η Ελπίδα, 30 χρονών, είναι μαζί με τον σύντροφό της 2 χρόνια. Στην αρχή της σχέσης τους για να τον εντυπωσιάσει του είπε ότι ξέρει να παίζει πιάνο και ότι έχει πτυχίο πάνω σε αυτό. Αυτός είναι κουλτουριάρης και του αρέσουν αυτά. Τον Οκτώβριο που έχει τα γενέθλιά της η Ελπίδα έμαθε ότι ο σύντροφός της θα της κάνει δώρο ένα πιάνο και δεν ξέρει τι να κάνει.

Δείτε τη σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

36χρονη Αναστασία: "Ο πρώην μου δεν ξέρει τι θέλει από μένα και τώρα δεν δίνει σημάδια ζωής"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 36χρονης Αναστασίας όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η Αναστασία είναι 36 ετών και είχε μία σχέση για 4 χρόνια. Της έβαζε όρια και τελικά χωρίσανε. Η Αναστασία προσπάθησε να τον ξαναφέρει κοντά της με αλλαγή συμπεριφοράς αλλά δυστυχώς λίγο ήταν καλά και μετά χανόταν. Για δύο χρόνια, μετά την σχέση τους, πήγε έτσι αυτό. Τώρα ο πρώην μία την παίρνει τηλέφωνο, μία δεν την παίρνει, μία είναι μαζί, μία δεν είναι. Η Αναστασία του είπε ότι ή θα επικοινωνήσει μαζί της όταν θα ξέρει τι θέλει από εκείνη ή να μην το κάνει καθόλου. Εκείνος δεν επικοινώνησε.

Δείτε τη σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

Ναταλία, 27 ετών: "Αγαπάω το αγόρι μου αλλά... σκαλίζει την μύτη του"!

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 27χρονης Ναταλίας όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η 27χρονη Ναταλία έχει πρόβλημα με το αγόρι της. Είναι 4 μήνες μαζί και δεν ξέρει αν θέλει να συνεχίσει μαζί του ή όχι γιατί εκείνος κάνει κάτι που την ενοχλεί πολύ. Σκαλίζει την μύτη του συχνά.

Δείτε τη σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share