Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ρόζα, 34 ετών: "Η πεθερά μου ήθελε να βάλει το φόρεμα που δεν μου έκανε"

Για να το βάλει στο γάμο

20 Ιουλίου 2020 20:20
Ρόζα, 34 ετών:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 34χρονης Ρόζας όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η Ρόζα είναι 34 χρονών και έχει θέμα με την πεθερά της. Τον άλλο μήνα παντρεύεται η πρώτη ξαδέλφη του άντρα της Ρόζας και είναι καλεσμένοι οικογενειακώς. Η Ρόζα με την πεθερά της έχουν καλές σχέσεις και αποφάσισαν να πάνε μαζί για ψώνια. Διάλεξε ένα φόρεμα που δεν της έκανε και το ίδιο φόρεμα έκανε στην πεθερά της και διάλεξε να το πάρει εκείνη και να το βάλει στο γάμο.

Δείτε τη σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

35χρονη Κατερίνα: "Γέννησε πρόσφατα και ο άντρας της την πιέζει να..."

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 35χρονης Κατερίνας όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η 35χρονη Κατερίνα έχει θέμα με το βάρος της και την αντιμετώπιση του συζύγου της προς αυτό. Πριν από ένα χρόνο έμεινε έγκυος και πήρε πολλά κιλά κατά τη διάρκεια και μετά τη γέννα. Άρχισε να τρώει πολύ στην εγκυμοσύνη της και της έμεινε αυτή η λαιμαργία μετά. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι με τον άντρα της, την πιέζει καθημερινά, της κάνει bullying για το πότε θα χάσει τα κιλά και για να σταματήσει να τρώει. Πράγμα που κάνει την Κατερίνα να αγχώνεται και να τρώει περισσότερο.

Δείτε τη σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share