Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

50χρονη Έλενα: "Θέλω να βλέπω συχνότερα τις φιλενάδες μου άλλα έχουν..."

Αληθινή ιστορία!

16 Ιουλίου 2020 15:42
50χρονη Έλενα:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 50χρονης Έλενας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η Έλενα είναι 50 χρονών και έχει το εξής θέμα, θέλει να βλέπει τις φιλενάδες της τουλάχιστον μία φορά τη βδομάδα όμως εκείνες τώρα έχουν άλλες υποχρεώσεις και τις οικογένειές τους όποτε δεν βρίσκονται τόσο συχνά.

Δείτε τη σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

26χρονη Ματίνα: "Το αγόρι μου θέλει να κάνουμε σ@ξ σε..."

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 26χρονη Ματίνα, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η 26χρονη Ματίνα έχει ένα πρόβλημα και ζητάει την βοήθεια των κοριτσιών του «The booth» για να το λύσει. Είναι με το αγόρι της 9 μήνες μαζί και από την αρχή της σχέσης τους της ζητάει ο σύντροφός της να κάνουν σεξ σε δημόσιους χώρους.

Δείτε τη σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

27χρονη Μαρία: "Ο φίλος μου, μου είπε πως θα μάθω από το Instagram που θα πάει διακοπές"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 27χρονης Μαρίας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η Μαρία έκανε πρόσφατα σχέση με τον φίλο της, που στην αρχή φαινόταν ξεκάθαρος και ώριμος. Όταν ήρθε η συζήτηση για τις καλοκαιρινές διακοπές και τον ρώτησε που θα πάνε, εκείνος της απάντησε πως θα μαθαίνει από το Instagram πού θα είναι.

Δείτε τη σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

Βασίλης 42 ετών: "Η γυναίκα μου επηρεάζεται από την φίλη της και κάνει σπατάλες"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία του 42χρονου Βασίλη, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η γυναίκα του Βασίλη εδώ και έναν χρόνο κάνει παρέα με μια κοπέλα που ξοδεύει αλόγιστα. Επηρεασμένη από την φίλη της κάνει και εκείνη σπατάλες χωρίς να υπολογίζει την περιορισμένη οικονομική τους κατάσταση.

Δείτε τη σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share